«Έσκασε» η ημερομηνία της κηδείας του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζιάνα

Πότε θα πει η οικογένεια τους το τελευταίο «αντίο»;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έσκασε» η ημερομηνία της κηδείας του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζιάνα

Στην δημοσιότητα ήρθε η ημερομηνία της κηδείας το Κόμπι Μπράιαντ και της Τζιάνα. Θα γίνει επιμνημόσυνη τελετή αφιερωμένη σε όλους όσους έχασαν την ζωή τους στο δυστύχημα με το ελικόπτερο.Έσκασε στα ΜΜΕ.

Η ημερομηνία που επέλεξε η οικογένεια του κορυφαίου παίκτη του NBA δεν είναι τυχαία, καθώς ήταν το νούμερο της φανέλας που έπαιζε χρόνια. Μάλιστα, τυχαίο δεν είναι ούτε το σημείο που οικογένεια, φίλοι, συμπαίκτες και θαυμαστές θα πουν το δικό του «αντίο».,

Συγκεκριμένα, η κηδεία και η επιμνημόσυνη τελετή αφιερωμένη θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου στο «Staples Center». Ο Κόμπι Μπράιαντ, έκανε καριέρα φορώντας την φανέλα με τον αριθμό 24, ενώ η Τζιάνα έπαιζε με το Νο 2. Όπως είναι γνωστό, οι ημερομηνίες στις ΗΠΑ γράφονται διαφορετικά από ότι στην Ευρώπη. Για παράδειγμα, η 24η Φεβρουαρίου γράφεται 02/24/2020.

Την είδηση έδωσαν στην δημοσιότητα τα αμερικανικά ΜΜΕ, ωστόσο δεν την έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής, ούτε η διοίκηση των Λέϊκερς, ούτε ο δήμαρχος της αμερικανικής μεγαλούπολης, Ερικ Γκαρτσέτι.

Να σημειώσουμε πως συγκινεί η γυναίκα του με το τελευταίο της μήνυμα για την κόρη της!

Να πούμε πως πριν λίγες ημέρες έσκασε η είδηση πως πέθαναν την σύζυγο του Κόμπι Μπράιαντ και μητέρα της Τζιάνα

Παράξενο και όμως πραγματικό! Πέθαναν την γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ μια βδομάδα μετά το μοιραίο δυστύχημα του αθλητή με την κόρη του και το internet τα έχασε! Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες για αυτό το γεγονός που έφτασε ακόμη και στα αυτιά του BBC;

Τρολς διέδωσαν πως η σύζυγος του Kobe Bryant, Vanessa έδωσε τέλος στη ζωή της, μετά τον τραγικό θάνατο του άντρα της κατά τη συντριβή του ελικοπτέρου του!

Κάτι το οποίο και έκανε τους πάντες να απορήσουν, που η είδηση έφτασε και στο "κεντρικό δελτίο του BBC". Κάτι ωστόσο που δεν ισχύει, μιας και το Snopes μια ιστοσελίδα ελέγχου ειδήσεων ξεσκέπασε το ψευδές δημοσίευμα.

Το video με την υποτιθέμενη αναφορά του BBC στο θάνατο της Vanessa, ήταν ψέματα, και ανέφεραν χαρακτηριστικά, «Όσα γράφτηκαν για το θάνατο της χήρας του Kobe Bryant, είναι σκουπίδια. Ήταν μια φάρσα που αποσκοπούσε να αξιοποιήσει τους πρόσφατους θανάτους του αστεριού NBA και της έφηβης κόρης του ζευγαριού, Gianna».

Σοκαριστικά ήταν και τα λόγια του άλλοτε συμπαίκτη του στους Λος Άντζελες Λέικερς, Σακίλ Ο' Νιλ, ο οποίος έβαλε τα κλάματα on air για τον καλό του φίλο.