Η Άννα Βίσση ανέβασε επική φωτογραφία - Μέσα στο σπίτι της με απίθανη παρέα!

Δεν πάει το μυαλό σας ποιος ήταν δίπλα της!

Η Άννα Βίσση ανέβασε επική φωτογραφία - Μέσα στο σπίτι της με απίθανη παρέα!

Η Άννα Βίσση έκανε το αδιανόητο και ανέβασε επική φωτογραφία στο Instagram στην οποία μάλιστα φαίνεται να είναι μέσα στο σπίτι της. Ωστόσο, τα μάτια όλων έπεσαν στην απίθανη παρέα της και μάλιστα τα σχόλια για τον συγκεκριμένο πήραν.... φωτιά!

Αν και η ίδια, δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της, έκανε την εξαίρεση και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η Ελληνίδα σταρ πόζαρε όλο χάρη και μας έδειξε τον Τάκη!

Ο λόγος για τον αγαπημένο της γάτο, που είναι η πιο καλή της παρέα και δεν ξεκολλάει από δίπλα της, αν και προφανώς χωρίστηκαν όταν εκείνη πήγε να δει από κοντά την φίλη της Γιώτα Γιάννα .

Οι δυο τους έπαιζαν μέχρι και μπιρίμπα μέσα στο σπίτι μαζί και η Άννα Βίσση έγραψε στη λεζάντα: «Τάκης: παιδιά συγνώμη που διακόπτω ...Απλά ήθελα να σας διακόψω ! #cat #catman #takis #smart #kanasta #dayoff# @harisandrianos» Δείτε την σχετική ανάρτησή της:

Το σπίτι που η Άννα Βίσση έμενε με το Νίκο Καρβέλα - Είναι άλλο από αυτό που έχει σήμερα, δείτε το από μέσα

Οι φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Άννας Βίσση που έμενε με το Νίκο Καρβέλα δείχνουν και εκτός των άλλων και την πισίνα! Αυτό είναι και έχουμε φωτορεπορτάζ!

Μιλάμε για τη βίλα της τραγουδίστριας στην Εκάλη, που είναι το ησυχαστήριο της!

Όταν βρισκόταν στο πλευρό του μουσικοσυνθέτη έμεναν μαζί εκεί και έχουμε δυο σπάνια ντοκουμέντα από μέσα! Ωστόσο, να σημειωθεί ότι σας έχουμε δείξει και απέξω το σπίτι και φαίνεται όντως βιλάρα!

Άννα Βίσση σπίτι

Εδώ, βλέπουμε την τραγουδίστρια να ποζάρει μέσα στο σπίτι της και για την ακρίβεια στο σαλόνι της που έχει και μπιλιάρδο ενώ στην κάτω ακριβώς φωτογραφίες κάθεται στον κήπο του σπιτιού της κι από πίσω μας έβγαλε το μάτι η πισίνα!

Άννα Βίσση Νίκος Καρβέλας

Να τονίσουμε, βέβαια, πως τώρα που δεν είναι μαζί παρά το γεγονός πως οι σχέσεις τους είναι άψογες, μένει μόνος του σε ένα πέτρινο σπίτι!