Λάουρα Νάργες: Αυτή ήταν η αντίδρασή της όταν της ανέφεραν τον πρώην της

Ποια η κίνησή της;

Λάουρα Νάργες: Αυτή ήταν η αντίδρασή της όταν της ανέφεραν τον πρώην της

Δεν θα πιστέψετε ποια ήταν η αντίδρασή της Λάουρα Νάργες όταν της ανέφεραν τον πρώην της on camera; Η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει την δυσαρέσκειά της με το ερώτημα του δημοσιογράφου. Ποιος ήταν αυτός που την "έσωσε";

O Βασίλης Σίμος μίλησε πρόσφατα στην κάμερα του Happy Day, όπου και δήλωσε «Εγώ, ο κακομοίρης της υπόθεσης, δεν ήξερα ότι θα πάρει τόσο μεγάλη διάσταση και δεν ήξερα ότι θα ακουστούν όλα αυτά τα πράγματα. Προς Θεού, δεν ήθελα να βγει τίποτα προς τα έξω, είχε τύχει στη ζωή μου να είμαι και με άλλες όμορφες κοπέλες, αλλά δεν είχε βγει ποτέ κάτι προς τα έξω.

Εκτός του ότι έμαθα ότι χώρισα μέσα από μηνύματα, γιατί εγώ ήμουν στο εξωτερικό, είδα μια δημοσιογράφο να λέει ότι βγήκα εγώ και καυχήθηκα ότι τα έχω με την Λάουρα Νάργες. Δεν κατάλαβα για ποιο λόγο το έκανε αυτό, γιατί είπε κάτι τέτοιο»

Όταν λοιπόν η κάμερα εντόπισε την Λάουρα Νάργες στα εγκαίνια του νέου μαγαζιού του μισθοφόρου Κώστα Αναγνωστόπουλου, οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για την κατάσταση και εκείνη τη στιγμή η ίδια επειδή αισθάνθηκε άβολα, μπήκε στη μέση ο Αναγνωστόπουλος και την έσωσε, αλλάζοντας την συζήτηση.

Δείτε ωστόσο τι είπε δημόσια η ίδια για τον ΣΚΑΙ και για το αν θα ξαναπήγαινε εκεί.

Λαούρα Νάργες: Ο πρώην παίκτης του Survivor μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό τους! "Δεν έδεσε το γλυκό"

Ο πρώην παίκτης του Survivor Βασίλης Σίμος μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την σχέση του με την Λάουρα Νάργες αλλά και την αιτία που έφερε τον οριστικό χωρισμό του μετά από σχεδόν δυο μήνες σχέσης με την παρουσιάστρια.

Ο Βασίλης Σίμος μίλησε στο Έλα Χαμογέλα και είπε: "Όπως ξέρεις ήμουν για κάποιο χρονικό διάστημα με την Λάουρα. Ήταν κάτι το σύντομο.

Όμορφο δεν πήγε παρακάτω, τώρα ποιος έφταιξε τι έφταιξε δεν ξέρω. Προσπάθειες έγιναν και από τις δυο πλευρές αλλά όταν βλέπεις ότι το γλυκό δεν έδεσε καλύτερα να πας παρακάτω και να μείνεις και φίλος με τον άλλο" είπε στην κάμερα του Open.

Όσον αφορά μια κοινή συμμετοχή του στο Survivor All Star μαζί με την παρουσιάστρια απάντησε πως δεν ξέρει πως θα "ένιωθε εκείνη την στιγμή".

Δείτε το βίντεο:

Θυμίζουμε ωστόσο πως ο φακός είχε "συλλάβει" τους δυο τους σε τρυφερές στιγμές σε βραδινή έξοδο!

Λάουρα Νάργες: Ο Βασίλης Σίμος απαντάει για τη σχέση τους! «Είναι πάρα πολύ όμορφη»!

Για πρώτη φορά, ο Βασίλης Σίμος απαντάει ανοικτά για τη σχέση τους με την Λάουρα Νάργες και αποκαλύπτει αν είναι ζευγάρι! «Η Λάουρα είναι μία πάρα πολύ όμορφη κοπέλα»!

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε ο Βασίλης Σίμος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση που φημολογείται να έχει με τη Λάουρα Νάργες.

Στις δηλώσεις του, ο πρώην παίκτης του Survivor ξεκαθάρισε πως δεν έχει σχέση με την παρουσιάστρια λέγοντας:

«Δεν ξέρω τι γίνεται στην προσωπική μου ζωή. Μου τα φτιάχνουν, με χωρίζουν… Δε ξέρω, πάντως εγώ είμαι καλά. Την ξέρω την Λάουρα. Δεν είναι ότι υπήρχε σχέση ή δεν υπήρχε. Το θέμα είναι ότι βγάζουν ό,τι θέλουν. Δεν ξέρω αν η Λάουρα έχει προχωρήσει ήδη τη ζωή της. Ρωτήστε την κυρία Λάουρα. Η Λάουρα είναι πάρα πολύ όμορφη κοπέλα. Οποιοσδήποτε άντρας θα ήθελε να είναι με τη Λάουρα».