Αδυνάτισε η Λάουρα Νάργες - Ο χωρισμός με τον Mr. Survivor την άφησε «μισή»

Με στενό τζιν, τα πόδια της είναι απίστευτα!

Αδυνάτισε η Λάουρα Νάργες - Ο χωρισμός με τον Mr. Survivor την άφησε «μισή»

Στα καλύτερά της φαίνεται να είναι η Λάουρα Νάργες και ο χωρισμός της, την άφησε «μισή»! Η ίδια αδυνάτισε πολύ και πλέον κοιτά μπροστά, χωρίς τον Mr. Survivor δίπλα της! Άλλωστε η ίδια, έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι μια Survivor από μόνη της.

Μόλις χτες έκανε δηλώσεις στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για τον χωρισμό της, τον οποίον και έχει αφήσει πολύ πίσω της. Ο Βασίλης Σίμος από το Survivor και εκείνη, δεν έχουν κανένα περιθώριο επανασύνδεσης αλλά η Λάουρα Νάργες δεν σκάει!

Έβαλε το στενό της τζιν και αποκάλυψε τη νέα σιλουέτα της, αφού έχει μείνει πραγματικά μισή! Τα πόδια της απλά δεν υπάρχουν και κάτι μας λέει πως ετοιμάζεται για γερό comeback μετά τον χωρισμό, αφού η εμφάνισή της στο Instagram, μας θύμισε τις εποχές που ήταν στο Survivor και όλοι οι άντρες παραμιλούσαν με την σιλουέτα της.

Δείτε την σχετική φωτογραφία και σίγουρα θα συμφωνήσετε:

Τι είχε πει ο Βασίλης Σίμος από το Survivor για τον χωρισμό του από την Λάουρα

Από την σύντροφο του χώρισε πρώην παίκτης του Survivor και στον αέρα εκπομπής αποκάλυψε το λόγο πετώντας απίστευτες ατάκες. Μάλιστα, αποκάλυψε και το λόγο για το γιατί του έσπασαν τα νεύρα κατά την διάρκεια της σχέσης του.

Ο λόγος για τον Βασίλη Σίμο, ο οποίος διατηρούσε σχέση περίπου δυο μήνες με την παρουσιάστρια και επίσης πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, Λάουρα Νάργες.

Το ζευγάρι μπορεί να φαινόταν ερωτευμένο σε δημόσια εμφάνιση του, ωστόσο η ρήξη δεν άρχισε να έρθει με τον οριστικό χωρισμό τους που έγινε γνωστός πριν μερικές εβδομάδες.

Σήμερα, ο Βασίλης Σίμος μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που χώρισαν. Όπως είπε ο ίδιος, η υπερπροβολή της σχέση τους στα media ήταν η αφορμή, με την Λάουρα Νάργες να τον χωρίζει από μηνύματα.