Κάλια Ελευθερίου: "Ήταν λίγο περίεργα" - Όσα είπε μετά την αποχώρηση της από την εκπομπή του Λιάγκα!

Τι είπε η Κάλια Ελευθερίου για την αποχώρησή της από την εκπομπή του Λιάγκα

Κάλια Ελευθερίου:

Η Κάλια Ελευθερίου δεν βρίσκεται πια στο δυναμικό της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα με την παρουσιάστρια να μιλά στην κάμερα του Happy Day.

Όπως είναι ήδη γνωστό η Κάλια Ελευθερίου αποχώρησε από την εκπομπή "Μεσημέρι με τον Λιάγκα" που προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την αποχώρησή της λέγοντας μεταξύ άλλων ότι: "Στεναχωρήθηκα, είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι μια ομάδα".

"Ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα. Έξι μήνες ήταν με τα πάνω και τα κάτω τους. Αυτό που ήθελα να πάρω… Ένα μάθημα από την ελληνική τηλεόραση και να καταλάβω πως γίνεται ζωντανά μια εκπομπή με όλες τις δυσκολίες και με όλα αυτά που κάνεις μπροστά στον αέρα…

Για μένα ήταν πολύ σημαντικό πως ο σταθμός μου έδειξε την εμπιστοσύνη και έκανα αυτό που έκανα τόσο καιρό. Τώρα θα δείξει τι θα γίνει. Είναι πολύ νωρίς. Προφανώς στενοχωρήθηκα. Είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι μια ομάδα. Τους αγάπησα όλους έναν προς έναν. Και αυτοί νομίζω".

Και αν αναρωτιέστε πόσο χρονών είναι η όμορφη παρουσιάστρια σας έχουμε την απάντηση!

Η Κάλια Ελευθερίου έσπασε την σιωπή της για την αποχώρηση από την εκπομπή του Λιάγκα

Μετά τη βόμβα της αποχώρησής της η ίδια θέλησε να δώσει την δικιά της απάντηση!

Χαρακτηριστικά ανέβασε ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό και έγραψε, «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον ΣΚΑΪ και όλη την ομάδα από την εκπομπή. Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία για μένα… ένα μάθημα που θα κρατήσω σίγουρα. Και ευχαριστώ περισσότερο εσάς για τη στήριξή σας! Δεν θα πω κάποιο απόφθεγμα τώρα για πόρτες και παράθυρα… αλλά να σας πω ότι δεν θα κάτσω ήσυχη για πολύ!».

undefined