Η γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ "ξεσπά" - Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές

"Το σώμα μου αρνείται να δεχθεί ότι η Τζίτζι δεν θα επιστρέψει σε μένα"

Η γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ

Η γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ "ξεσπά" και μιλάει επιτέλους "ανοιχτά" για τον χαμό του αγαπημένου της συζύγου αλλά και της κόρης της! Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές, μιας και η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά, "Το σώμα μου αρνείται να δεχθεί ότι η Τζίτζι δεν θα επιστρέψει σε μένα".

Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά για όλα όσα συνέβησαν και την μεγάλη θλίψη που βιώνει αυτή την περίοδο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μην μπορώντας πια να το κρύψει μέσα της, αποκαλύπτει τα συναισθήματά της δημοσίως, «Ήμουν απρόθυμη να βάλω τα συναισθήματα μου σε λέξεις. Το μυαλό μου αρνείται να δεχθεί ότι και ο Κόμπι και η Τζίτζι έχουν χαθεί. Δεν μπορώ να διαχειριστώ και τα δύο ταυτόχρονα. Είναι σαν να προσπαθώ να επεξεργαστώ ότι ο Κόμπι χάθηκε αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχθεί ότι η Τζίτζι δεν θα επιστρέψει σε μένα. Είναι άδικο. Γιατί θα πρέπει να ξυπνήσω άλλη μια μέρα όταν το κοριτσάκι μου δεν θα μπορεί να έχει αυτή την ευκαιρία; Είμαι τόσο θυμωμένη. Είχε τόση ζωή για να ζήσει. Τότε συνειδητοποιώ ότι πρέπει να είμαι δυνατή και να είμαι εδώ για τις τρεις κόρες μου. Θυμωμένη που δεν είμαι με το Κόμπι και την Τζίτζι, αλλά είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ με τη Ναταλία, την Μπιάνκα και την Κάπρι. Ξέρω ότι αυτό που αισθάνομαι είναι φυσιολογικό. Είναι μέρος της διαδικασίας θλίψης. Απλά ήθελα να το μοιραστώ, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος εκεί έξω που έχει βιώσει μια τέτοια απώλεια. Θεέ μου θα ήθελα να ήταν εδώ και αυτός ο εφιάλτης να τελείωνε. Προσεύχομαι για όλα τα θύματα αυτής της φρικτής τραγωδίας. Παρακαλώ, συνεχίστε να προσεύχεστε για όλους».


Σοκαριστικά ήταν ωστόσο και τα λόγια του άλλοτε συμπαίκτη του στους Λος Άντζελες Λέικερς, Σακίλ Ο' Νιλ, ο οποίος έβαλε τα κλάματα on air για τον καλό του φίλο.

Κόμπι Μπράιαντ: Γιατί η ημερομηνία της κηδείας του είναι σημαδιακή;

Η ημερομηνία της κηδείας του Κόμπι Μπράιαντ ανακοινώθηκε και συγκίνησε μιας και είναι σημαδιακή. Εσείς ωστόσο γνωρίζετε τον λόγο που η ημέρα είναι "ιερή"; Αν όχι σας έχουμε την απάντηση!

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου, στο Στέιπλς Σέντερ, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την κόρη του και τους υπόλοιπους επιβάτες του ελικοπτέρου!

Η συγκεκριμένη μέρα ωστόσο δεν είναι τυχαία, αλλά συμβολική, μιας και αυτός ήταν ο αριθμός που φορούσε στο φανελάκι του, όπως και το μέρος όπου θα γίνει, ήταν ο χώρος όπου έγινε αυτός που είναι ο θρύλος του NBA.

Η γυναίκα του Βανέσα μάλιστα είχε δηλώσει, «Τα κορίτσια μου κι εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατομμύρια ανθρώπους που έδειξαν τη συμπαράσταση και την αγάπη τους αυτό το τρομακτικό διάστημα. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας. Τις χρειαζόμαστε σίγουρα. Είμαστε συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του λατρεμένου μου συζύγου και καταπληκτικού πατέρα των τεσσάρων παιδιών μας και της πανέμορφης και γλυκιάς μου κόρης Τζιάνα. Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψουμε τον πόνο μας αυτήν τη στιγμή. Με παρηγορεί που ξέρω ότι ο Κόμπι και η Τζίτζι γνώριζαν ότι είχαν αγαπηθεί τόσο βαθιά. Ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι που τους είχαμε στη ζωή μας. Εύχομαι να μπορούσαν να ήταν για πάντα μαζί μας. Ήταν δύο όμορφες ψυχές που μας τις πήραν πολύ πρόωρα»

Σάλο ωστόσο είχε προκαλέσει πρόσφατα και το γεγονός ότι στο σχολείο της Τζιάνα απέσυραν την φανέλα της! Την είδηση είχε φέρει στο φως η Βανέσα και τους άφησε όλους "κάγκελο"!