Πρώην παίκτρια του My Style Rocks "καρφώνει" τον Κουδουνάρη: " Είχαμε τσακωθεί και είχα αποχωρήσει από το στούντιο"

Ποια έκανε αυτά τα σχόλια;

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Μια παίκτρια του περσινού My Style Rocks "καρφώνει" τον Στέλιο Κουδουνάρη λέγοντας πως "είχαν τσακωθεί και εκείνη είχε αποχωρήσει από το στούντιο". Ποια έκανε αυτή την δήλωση για τον κριτή που βλέπουμε καθημερινά στις οθόνες μας;

Ο λόγος για την Εύα Μπάση που συμμετείχε στον περσινό κύκλο και αποκάλυψε πως όπως ακριβώς συνέβη με την Δήμητρα Αλεξανδράκη φέτος έτσι είχε συμβεί και με εκείνη πέρυσι.

My Style Rocks Εύα Μπάση

“Είχε συμβεί και πέρσι το ίδιο σκηνικό που συνέβη και φέτος με την Δήμητρα Αλεξανδράκη. Απλά δεν είχα βγει να το πω. Είχαμε τσακωθεί με τον Στέλιο Κουδουνάρη και είχα φύγει από το στούντιο. Πήραμε το χρόνο μας, βάλαμε τα ωραία μας χαμόγελα και ξαναβγήκαμε στο στούντιο”.

Ποια ήταν, όμως, η σχέση με την περσινή παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; “Ανάμεσα σε μένα και την Κωνσταντίνα οι ατάκες πηγαινοερχόντουσαν. Μόνο μαζί μου συνέβαινε αυτό, με τις άλλες κοπέλες δεν είχε ιδιαίτερη αγάπη” απάντησε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.Εντωμεταξύ δείτε γιατί είχε εκνευριστεί ο κριτής με τις φετινές παίκτριες

“Η περσινή κριτική επιτροπή ήταν πιο σκληρή και πιο ειρωνική απέναντι μας. Δεν ξέρω γιατί. Φέτος υπάρχουν ισορροπίες” πρόσθεσε.

My Style Rocks: Χαμός στο παιχνίδι! "Ο Κουδουνάρης κλειδώθηκε στο καμαρίνι και διέκοψε γύρισμα"

Χαμός στο My Style Rocks καθώς οι εξελίξεις δείχνουν πως ο Στέλιος Κουδουνάρης διέκοψε το γύρισμα του παιχνιδιού και κλειδώθηκε μέσα στο καμαρίνι επειδή δεν άντεχε άλλο τις φωνές και τους καυγάδες των διαγωνιζόμενων.

Όπως ανέφερε η εκπομπή "Ευτυχείτε" στο παιχνίδι γίνεται πανικός με τους καυγάδες που γίνονται στο παιχνίδι με τον κριτή να μην αντέχει και να αποχωρεί για λίγο από το γύρισμα.

“Χθες ακυρώθηκε ολόκληρο γύρισμα, τινάχτηκε στον αέρα ολόκληρη παραγωγή…Η παρουσιάστρια έτοιμη, οι παίκτριες έτοιμες… Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέλιος Κουδουνάρης κλειδώθηκε στο καμαρίνι του, αρνήθηκε να βγει αν δεν έδειχναν την Δήμητρα Αλεξανδράκη” είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά τον τσακωμό που είχαν και την απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Instagram, με βολές κατά του Στέλιου Κουδουνάρη, χθες υπήρξε γύρισμα στα Ολυμπιακά ακίνητα στο Γαλάτσι. 10 το πρωί ήταν η ώρα έναρξης και μέχρι τις 12 δεν έχει ξεκινήσει κανένας γιατί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κλειδώθηκε ο Στέλιος Κουδουνάρης στο καμαρίνι έξαλλος με φωνές” είπε Κωνσταντίνος Ντάφλος.

“Με το γύρισμα που δεν έγινε χθες η παραγωγή χάνει λεφτά, διότι εκείνη τη στιγμή υπάρχουν τεχνικοί και πολλοί άλλοι άνθρωποι” συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Open.

“Είναι πολύ νεαρός τηλεοπτικά για να κάνει τέτοια καπρίτσια” δήλωσε, επίσης, ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον Στέλιο Κουδουνάρη. “Να του θυμίσω ότι σε μια εκπομπή δουλεύουν δεκάδες άνθρωποι, οι οποίοι δεν μπορούν να υπομείνουν το γινάτι του κάθε Κουδουνάρη και θέλουν να πάνε σπίτι και να τελειώσουν τη δουλειά τους”.

“Παιδιά, το να πεις πως “δεν βγαίνω στον αέρα”, για μένα, δεν πρέπει να λέγεται ποτέ εκτός και αν έχει γίνει κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Εάν έχει θιχτεί η αξιοπρέπεια ή δεν σε σέβονται και τα λοιπά. Ξαφνικά, επειδή σε νευριάζει μια παίκτρια, να πεις πως δεν βγαίνω στον αέρα;” αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούγιου.