Συνάντηση κορυφής για την Στεφανία λίγο πριν την Eurovision - Πρόσωπο «βόμβα» δίπλα της

Μιλάμε για κούκλο! Κορίτσια, ετοιμαστείτε!

Συνάντηση κορυφής για την Στεφανία λίγο πριν την Eurovision - Πρόσωπο «βόμβα» δίπλα της

Μια συνάντηση κορυφής έγινε για την Στεφανία, λίγο πριν ανέβει στην σκηνή της Eurovision. Το πρόσωπο «βόμβα» δίπλα της σάρωσε σε likes και αντιδράσεις και μας φαίνεται πολύ λογικό, μιας και μιλάμε για έναν κούκλο Έλληνα που δεν συνηθίζει τις δημόσιες εμφανίσεις της!

Ο σούπερ σταρ του τένις Στέφανος Τσιτσιπάς, πόζαρε δίπλα στην Στεφανία που φέτος λαμβάνει μέρος στην Eurovision εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

«Παρακολουθώ τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό από παιδί» είπε κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στο Ρότερνταμ, την έδρα της φετινής Eurovision. Οι αγώνες ABN ΑΜΡΟ Word Tennis Tournament οι οποίοι διεξάγονται στην Ahoy Arena ήταν η αφορμή για να βρεθεί ο Ελληνας πρωταθλητής στην Ολλανδία και να γνωριστεί με την ομογενή pop star που θα διεκδικήσει μια καλή θέση στον φετινό Ευρωπαϊκό διαγωνισμό του τραγουδιού. Λέτε να υπάρξει και κάποιο φλερτ; Πάντως η νικήτρια του NTM δηλώνει ερωτευμένη μαζί του!

Το ρούχο που θα φορέσει η Στεφανία στην σκηνή της Eurovision και θα φέρει 12αρι

Βγήκαν οι πρώτες πληροφορίες για το ρούχο της Στεφανίας στην Eurovision και θα είναι ένα μοναδικό κομμάτι. Μπορεί να κοστίζει χιλιάδες ευρώ αλλά είμαστε σίγουροι πως θα τα αξίζει όλα μιας και θα σαρώσει

Η ίδια άλλωστε, έχει υπέροχα πόδια και πρόσφατα την είδαμε και με μίνι φόρεμα. Η Στεφανία, έχει υπέροχα πόδια και αν μη τι άλλο, πρέπει οπωσδήποτε να τα αναδείξει στην σκηνή.

Μέσα από την εκπομπή “Στη φωλιά των Κούκου” και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, η Στεφανία Λυμπερακάκη φαίνεται πως θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision με δημιουργία της σχεδιάστριας Celia Kritharioti.

Η καταξιωμένη σχεδιάστρια, αναμένεται να δημιουργήσει ένα ρούχο - αποκάλυψη όπως έκανε και με την Ελένη Φουρέιρα στα Όσκαρ. Η Ελένη εξάλλου, τις πάτησε όλες κάτω με το look και σίγουρα θα κάνει το ίδιο και η Στεφανία αν εμφανιστεί με δημιουργία από στρας όπως η Φουρέιρα. Από εμάς, καλή επιτυχία!