«Έσκασε» το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision

Θα φτάσει την Φουρέιρα;

«Έσκασε» το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision

Με ένα όνομα «φωτιά» θα πάει η Κύπρος στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες «έσκασε» και το τραγούδι που θα την εκπροσωπήσει, το οποίο και θα τραγουδήσει ο Sandro Nicolas που όπως λένε μέχρι σήμερα, θα είναι ένα από τα πρόσωπα φαβορί.

Την ανακοίνωση του τραγουδιού έκανε ο ίδιος ο ελληνοαμερικανός καλλιτέχνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στην συνέχεια η επίσημη σελίδα του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου. Ποιος είναι το τραγούδι στο οποίο έχουν... ποντάρει;

Το τραγούδι έχει τον τίτλο «Running» και αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα. Την σύνθεση του έχει αναλάβει ο αυστραλιανής καταγωγής συνθέτης και ερμηνευτής Alfie Arcurie. Από την άλλη την καλλιτεχνική διεύθυνση της κυπριακής συμμετοχής έχει αναλάβει ο αυστριακός σκηνοθέτης Marvin Dietmann.

Φέτος θα μας εκπροσωπήσει η Στεφανία και όπως φαίνεται το ρούχο της θα κοστίζει χιλιάδες ευρώ και θα είναι ένα μοναδικό κομμάτι.

Χθες, «έσκασα» και οι παρουσιαστές της Eurovision

Αγαπημένα πρόσωπα θα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της παρουσίασης του φετινού μουσικού διαγωνισμού της Eurovision. Έχουν παρουσιάσει ξανά το διαγωνισμού με μεγάλη επιτυχία και δεν είναι μεγάλη έκπληξη το ότι θα τους δούμε και πάλι σε αυτό το ρόλο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Μαρία Κοζάκου. Οι οποίοι έχουν ουσιαστικά συνδεθεί με την Eurovision, καθώς οι φωνές τους έχουν ακουστεί πολλές φορές στην παρουσίαση της.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει παρουσιάσει με τη φωνή του επτά φορές ως τώρα το διαγωνισμό. Το 2006 με τη Ζέτα Μακρυπούλια και από το 2013 έως το 2017 με τη Μαρία Κοζάκου. Το 2006, 2013 και 2014 ήταν συμπαρουσιαστής του Ελληνικού Εθνικού τελικού, για την επιλογή του τραγουδιού στο διαγωνισμό.