Έκπληξη: Πρώην παίκτρια του GNTM πρωταγωνιστεί στο νέο video clip του Stan!

Ποια είναι;

Έκπληξη: Πρώην παίκτρια του GNTM πρωταγωνιστεί στο νέο video clip του Stan!

Μια γνώριμη από το παλιά πρωταγωνιστεί στο video clip του Stan. Η πρώην παίκτρια του GNTM προκαλεί έκπληξη με την συμμετοχή της αλλά και την ομορφιά της. Άλλωστε η ίδια είχε ξεχωρίσει από παλιά όταν βρίσκοταν ακόμα μέσα στο παιχνίδι.

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, το ολοκαίνουργιο music video του Stan για το νέο του single με τίτλο «Φταίει» έκανε πρεμιέρα στο Οfficial Υoutube κανάλι του.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να δούμε τι «Φταίει» για τον STAN Aντιπαριώτη, που μαζί με τον Στέλιο Λεγάκη υπογράφουν μουσικά και στιχουργικά αυτή τη δουλειά. Το «Φταίει» κυκλοφορεί ήδη στο Spotify και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, αλλά και σε όλα τα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο!Εντωμεταξύ δείτε και την νέα σύντροφο του Stan.

Ο Πάνος Γιαννακόπουλος και ο Μάνος Δεδεβέσης σκηνοθέτησαν και οπτικοποιήσαν το music video. Το κορίτσι του «Greece’s Next Top Model» με την ξεχωριστή ομορφιά, Μαριάννα Παινέση, πλαισιώνει τον Stan Αντιπαριώτη στα γυρίσματα του video, που έγιναν σε Ελλάδα και Βουλγαρία.

GNTM: Δεν φαντάζεστε ποια πρώην παίκτρια πρωταγωνιστεί στο video clip της Κόνι Μεταξά

Δεν φαντάζεστε ποια πρώην παίκτρια του GNTM πρωταγωνιστεί στο νέο video clip της Κόνι Μέταξα.

O λόγος για την Ελευθερία Καρναβά που έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο φετινό κύκλο του ριάλιτι.

Η Ελευθερία ήταν αυτή που λόγω των αναλογιών της κατάφερε να κερδίσει το golden pass και να ενθουσιάσει τους κριτές από την πρώτη στιγμή.

Στο παιχνίδι είχε μια καλή πορεία, ενώ και μετά το τέλος του φαίνεται πως ήδη έχει ξεχωρίσει σε κάποιες δουλειές. Στην Φωλιά των Κου Κου έδειξαν ένα απόσπασμα από το νέο βίντεο κλιπ της Κόννι Μεταξά με τίτλο “Καμακάζι” που πρωταγωνιστεί.

Δείτε το βίντεο: