MasterChef Spoiler: : "Ο πρώτος παίκτης που φεύγει…"

Τι θα συμβεί με τον πρώτο που φεύγει;

MasterChef Spoiler: :

Ένα spoiler έγινε για το MasterChef καθώς αποκαλύφθηκε ότι ο πρώτος παίκτης που φεύγει θα ξαναγυρίσει και πίσω στο παιχνίδι. Τι άλλο αποκάλυψε η Γιώτα που έφυγε μια ανάσα πριν μπει στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής του Star;

Καλεσμένη στο Happy Day ήταν το πρωί της Παρασκευής η κυρία Γιώτα, που έγινε viral στο φετινό κύκλο του MasterChef.

MasterChef

Η ίδια πάνω στη συζήτηση έκανε ένα μικρό spoiler για το ριάλιτι μαγειρικής καθώς άφησε να εννοηθεί ότι ίσως τη δούμε να μπαίνει ξανά στο ριάλιτι.Δείτε και όσα είπε για την αποχώρηση της

Όπως αναφέρει η κυρία Γιώτα, ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί από το MasterChef, επιστρέφει ξανά.

“Δε στενοχωρήθηκα που έφυγα. Να το εξηγήσω και αυτό. Ο πρώτος παίκτης που φεύγει από το MasterChef, ξαναεπιστρέφει. Θέλω να εξηγήσω στον κόσμο ότι το αυγό μπόρεσα και θα μπορέσω να το φτιάξω καλύτερο από όλους» είπε χαρακτηριστικά.

Εγκυμοσύνη στο Masterchef 4 - Μόλις ανακοίνωσε τα ευχάριστα

Τα ευχάριστα ανακοίνωσε παίκτρια που είδαμε στον 4ο κύκλο του Masterchef. Μπορεί να μην κατάφερε με το πιάτο της να εντυπωσιάσει τους τρεις κριτές, ωστόσο τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την εγκυμοσύνη της που την έμαθε στο bootcamp.

Ο λόγος για την Στέλλα, που δεν ενοχλήθηκε που κόπηκε μετά τις οντισιόν, αφού το πιο ευχάριστο γεγονός της ζωή της ήρθε μετά τα «όχι» από τους, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Σωτήρη Κοντιζά.

Όπως η ίδια αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής στη «Φωλιά των Κου Κου», τις ημέρες των bootcamps κατάλαβε πως είναι έγκυος και αν περνούσε δεν θα μπορούσε να μπει στο σπίτι του ριάλιτι. H διαγωνιζόμενη αποκάλυψε επίσης πως δεν ήταν τυχαίο το γεγονός πως δεν μαγείρεψε καλά, καθώς το προκάλεσε η ίδια ώστε να μην μπει.

«Είμαι έγκυος. Το κατάλαβα στο bootcamp δυο μέρες πριν μαγειρέψω. Δεν ήθελα να το πω για να μην τους φέρω σε δύσκολη θέση. Μαγείρεψα άθλια. Ήταν σοκαριστική η γεύση. Είχα πολύ άγχος. Έβαλα στο πιάτο ό,τι βρήκα μπροστά μου. Δοκίμασα και δεν κατέβαινε» είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα.