Το τρυφερό φιλί της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά στο αυτοκίνητο - Δημοσιεύτηκε την ημέρα των ερωτευμένων

Θα «λιώσετε»

Το τρυφερό φιλί της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά στο αυτοκίνητο - Δημοσιεύτηκε την ημέρα των ερωτευμένων

Την ημέρα των ερωτευμένων δημοσιεύθηκε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά. Το ζευγάρι είχε ανταλλάξει ένα γλυκό φιλί μέσα στο αυτοκίνητο και είχαν απαθανατίσει την συγκεκριμένη στιγμή, με την φωτογραφία να κυκλοφορεί στο Instagram.

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς μετρούν 17 κοινής πορείας, τρία χρόνια γάμου, ενώ έχουν αποκτήσει και τέσσερα παιδιά, την Αναστασία (2 Νοεμβρίου 2008), τον Αλέξανδρο (15 Οκτωβρίου 2011), την Αριάδνη (3 Ιανουαρίου 2013) και τον Απόλλωνα (21 Απριλίου 2016) τα οποία λατρεύουν.

Το ζευγάρι θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο στα social media έχουν αναρτήσει πολλές φορές διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του, τόσο από βόλτες του, όσο και μέσα από το σπίτι του.

Χθες, την ημέρα των ερωτευμένων fan account στο Instagram δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη μέσα από το αυτοκίνητο.

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Οικογενειακώς με το αυτοκίνητο στη Βουλιαγμένη - Φωτογραφίες από το γεύμα τους

Για γεύμα σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης πήγαν η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς με τα παιδιά τους. Πήγαν όλοι οικογενειακώς με το μεγάλο αυτοκίνητο που διαθέτει το ζευγάρι για να χωράνε και τα τέσσερα παιδιά που έχουν αποκτήσει.

Οι δυο τους έχουν «χτίσει» μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία προστατεύουν από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που στα social media μοιράζονται διάφορες καθημερινές στιγμές από βόλτες τους ή μέσα από το σπίτι.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη στην Βουλιαγμένη μαζί με τα παιδιά τους όπου απόλαυσαν την Κυριακή τους με ένα γεύμα σε γνωστό μαγαζί.

Η Κάτια Ζυγούλη, όπως πάντα έδειχνε εντυπωσιακή, επιλέγοντας να φορέσει για την έξοδο τους ένα απίστευτο μακρύ παλτό - που βρήκαμε που μπορείς να το αγοράσεις - με μια μακριά παντελόνα που επίσης αγαπήσαμε. Από την άλλη ο Σάκης Ρουβάς ήταν casual ντυμένος φορώντας τζιν παντελόνι με sneaker και ένα μαύρο παλτό.

undefined

undefined

undefined

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μόνο τα δυο από τα τέσσερα παιδιά τους, την Αναστασία και τον Αλέξανδρο. Όπως είδαμε στις φωτογραφίες έχουν μεγαλώσει πολύ και μοιάζουν όλο και περισσότερο στους γονείς τους.

undefined

undefined