Γάμος στην ελληνική showbiz - Δάκρυα χαράς Eλληνίδας ηθοποιού

Η ηθοποιός συγκινήθηκε!

Γάμος στην ελληνική showbiz - Δάκρυα χαράς Eλληνίδας ηθοποιού

Ευχάριστα νέα για Ελληνίδα ηθοποιό καθώς η αδελφή της παντρεύτηκε σε μια τελετή που έμοιαζε με παραμύθι!

Πρόκειται για αδελφή γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού, η οποία μάλιστα ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετά στιγμιότυπα από την όμορφη αυτή στιγμή. Ο γάμος ήταν της αδελφής της ηθοποιού Κλέλιας Ανδριολάτου Αναστασίας, η οποία να πούμε πως είναι τραγουδίστρια.

Μάλιστα στον γάμο βρέθηκαν και πολλοί ηθοποιοί από τις 8 Λέξεις. Δείτε μερικά από τα στιγμιότυπα που ανέβασε η ηθοποιός.

αδελφή Κλέλιας Ανδρεολάτου γάμος
 Κλέλια Ανδρεολάτου δάκρυα
αδελφή Κλέλιας Ανδρεολάτου γάμος

Η ίδια μάλιστα σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά: " Χθες ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου • Κάθε χθες είναι ένα νέο σήμερα * Καλημέρα". Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Γάμος "βόμβα" στην ελληνική showbiz!

Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύεται τελικά;

Η είδηση έγινε γνωστή εχθές λίγο μετά από την αλλαγή του χρόνου και μέσα από τον λογαριασμό της ηθοποιού στο Instagram!

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Γιώργο Σαμαρά που είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα μας αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram πως ο καλός της της έκανε πρόταση γάμου κατά την παραμονή τους στην γαλλική πρωτεύουσα.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία, όπου αυτή και ο Γιώργος Σαμαράς είναι αγκαλιά και κοιτιούνται στα μάτια μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: « Χιλιάδες φορές, ναι!» και κάπως έτσι φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, έγινε και η πρόταση γάμου.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Μάλιστα ακόμη ένας γάμος - "βόμβα" ήρθε στην ελληνική showbiz! Δεν φαντάζεστε ποιο ζευγάρι του Power of Love θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα!

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση για το γάμο αυτού του αγαπημένου ζευγαριού της showbiz, ο οποίος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα! Οι δυο τους παντρεύτηκαν μετά από 3 χρόνια σχέσης!

Πρόκειται για ένα από τα ζευγάρι που έχει αγαπήσει ο κόσμο καθώς καθημερινά δείχνουν το πόσο ερωτευμένοι και αγαπημένοι είναι. Έτσι η είδηση για το γάμο τους δε θα μπορούσε παρά να φέρει χαρά στους θαυμαστές τους.

Ο λόγος για τον Joshua Jackson και την αγαπημένη του Jodie Turner-Smith, οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν από λίγες μέρες παρουσία λίγων και εκλεκτών φίλων τους. Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο, ακόμη μία ηθοποιός αποφάσισε να παντρευτεί στα κρυφά!

Βέβαια οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα την είδηση ωστόσο δεν την έχουν διαψεύσει!

Joshua Jackson - Jodie Turner-Smith παντρεύτηκαν