Μελίνα Ασλανίδου: Ανέβηκε στην πίστα και τράβηξε σαν μαγνήτης τα βλέμματα - Όλοι κοιτούσαν το κοστούμι της

Γυάλιζε από μακριά

Μελίνα Ασλανίδου: Ανέβηκε στην πίστα και τράβηξε σαν μαγνήτης τα βλέμματα - Όλοι κοιτούσαν το κοστούμι της

Στην δεύτερη ημέρα των εμφανίσεων της Μελίνας Ασλανίδου στην Θεσσαλονίκη, όλοι κοιτούσαν το κοστούμι της, καθώς γυάλιζε από μακριά. Η τραγουδίστρια ανέβηκε στην πίστα να ερμηνεύσει τα τραγούδια της, και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της σαν μαγνήτης.

Η τραγουδίστρια έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή την ημέρα των ερωτευμένων μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο θέατρο Διογένης. Να πούμε πως πριν, είδανε μεγάλη επιτυχία στο νυχτερινό κέντρο Ερμού που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας.

Λογαριασμός που διατηρούν θαυμαστές του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Instagram δημοσίευσαν ένα βίντεο από την χθεσινή του εμφάνιση με την Μελίνα Ασλανίδου. Οι δυο επιτυχημένοι τραγουδιστές είπαν αγαπημένες τους επιτυχίες και ταξίδεψαν στο κοινό.

Ωστόσο, αυτό που τράβηξε επίσης όλα τα βλέμματα ήταν και το κοστούμι που φορούσε η Μελίνα Ασλανίδου. Ήταν γεμάτο παγιέτα και γυάλισε από μακριά.

Πριν από λίγες ημέρες, φόρεσε το απόλυτο μαύρο φόρεμα η Μελίνα Ασλανίδου - Το συνδύασε με μαύρες γόβες

Το γκρι κοστούμι της Μελίνας Ασλανίδου δεν μοιάζει με τα άλλα - Βάλτο την ημέρα των ερωτευμένων

Αν δεις το γκρι κοστούμι της Μελίνας Ασλανίδου θα συμφωνήσεις πως δεν μοιάζει με τα άλλα! Βάλτο την ημέρα των ερωτευμένων και θα κλέψεις τις εντυπώσεις από τις υπόλοιπες με τα κλασικά ροζ σύνολα. Copy the look και δεν θα χάσεις...

Η τραγουδίστρια άλλωστε, έχει κάνει άλματα προόδου στο στιλ της και παίρνει άξια το 10άρι από εμάς. Κάθε της εμφάνιση είναι καλύτερη από την άλλη και η τελευταία δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η Μελίνα Ασλανίδου εμφανίστηκε σε φωτογραφία στο Instagram με ένα συγκλονιστικό γκρι κοστούμι και μας τρέλανε! Το σακάκι έδενε με ζωνάκι στη μέση και της τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της και αν ψάχνεις κι εσύ τι θα βάλεις την ημέρα των ερωτευμένων, σου έχουμε την λύση μαζί με την Μελίνα. Δες και το μακιγιάζ που έκανε η Δούκισσα Νομικού για εκείνη τη μέρα.... Πάει σε όλες!

Πώς να φορέσεις το κοστούμι σου σαν την Μελίνα Ασλανίδου

Υπάρχουν γυναικεία κοστούμια που είναι πιο απλά και καθημερινά, ενώ άλλα είναι πιο περίτεχνα με ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία και κοψίματα. Όσον αφορά τη φετινή χρονιά, must βραδινά κομμάτια είναι τα διακοσμημένα με παγιέτες ή αυτά που έχουν μεταλλικά χρώματα. Εξίσου αγαπημένα είναι βέβαια τα κλασσικά μαύρα γυναικεία κοστούμια, αλλά και τα χρωματιστά σε παστέλ αποχρώσεις, μπλε σκούρο ή κόκκινο.

Αν ψάχνετε για κάτι πιο ιδιαίτερο που θα κάνει την εμφάνιση σας ξεχωριστή, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα γυναικείο κοστούμι με παντελόνι διακοσμημένο με prints. Το top μοτίβο για την εποχή είναι οι λεπτές ρίγες, το καρό, το λεοπάρ, αλλά και το μπροκάρ.Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα ροζ, κάνε την επιλογή σου σε άλλο χρώμα και δεν θα χάσεις.