Το δώρο που πήρε η Ελένη Μενεγάκη για την ημέρα των ερωτευμένων - Το έδειξε όλο χαρά

Άργησε αλλά μας το αποκάλυψε!

Το δώρο που πήρε η Ελένη Μενεγάκη για την ημέρα των ερωτευμένων - Το έδειξε όλο χαρά

Σίγουρα δεν έχετε δει το δώρο που πήρε η Ελένη Μενεγάκη για την ημέρα των ερωτευμένων αλλά έχουμε την φωτογραφία με την αποκάλυψη. Εξάλλου η ίδια το έδειξε όλο χαρά και καμάρι και λογικό μας φαίνεται! Ήταν μεγαλοπρεπές και όπως της άρμοζε!

Βέβαια, ο αποστολέας είναι άγνωστος και δεν ξέρουμε αν της το έστειλε ο Μάκης Παντζόπουλος ή όχι. Το μόνο που είναι γνωστό είναι πως το έλαβε στο καμαρίνι της στον Alpha tv και πως την ενθουσίασε αρκετά. Τόσο, που το μοιράστηκε η ίδια μέσω Instagram.

Η Ελένη Μενεγάκη, πόζαρε με το κατακόκκινο κραγιόν της και στα χέρια της κρατούσε μια αγκαλιά από κατακόκκινα τριαντάφυλλα. Το μπουκέτο ήταν τεράστιο και η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως το έλαβε για την ημέρα των ερωτευμένων, με σχετικό post. «Εσείς γιορτάζετε σήμερα ? #eleni #valentineday #amma #roses #red» έγραψε στην λεζάντα και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Να θυμίσουμε βέβαια, ότι την συγκεκριμένη ημέρα η Ελένη φόρεσε ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα, το οποίο και βρήκαμε για εσάς

Η ατάκα που είπε η Ελένη Μενεγάκη για την ημέρα των ερωτευμένων

Η Ελένη Μενεγάκη ξέρει πως να εντυπωσιάζει και δεν το κρύβει! Η παρουσιάστρια έβαλε φόρεμα "φωτιά" και τους εντυπωσίασε όλους στο πλατό! Αυτό που έκλεψε την παράσταση ωστόσο ήταν η ατάκα όλο νόημα για τον Άγιο Βαλεντίνο της!

Η εμφάνισή της μάλιστα ήταν τόσο εντυπωσιακή, που ακόμα και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δεν άντεξε και σχολίασε το outfiit, λέγοντας, «Ελένη, ο Βαλεντίνος με πόδια και κόκκινο φόρεμα»!

Ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη δεν θα άφηνε έτσι το ζήτημα, μιας και η ίδια έστειλε τις δικιές της ευχές λέγοντας «Χρόνια πολλά. Είχα έξι κόκκινα φορέματα και φόρεσα αυτό! Αγαπώ αυτό το χρώμα! Χρόνια μας πολλά! Χρόνια σας πολλά! Όσοι είστε μόνοι σας, δεν πειράζει. Κάπου εκεί έξω είναι ο Βαλεντίνος σας. Ανοίξτε τα μάτια σας και θα έρθει. Μη φοβάστε να ζητάτε αυτό που θέλετε με τη σκέψη, πιάνει! Πιάνει πολύ!»

Και κάπως έτσι άφησε το υπονοούμενο πως γνωρίστηκε με τον δικό της αγαπημένο και πως κατάφεραν να είναι μαζί. Ωστόσο, εσείς είχατε δει την πρόσφατη έξοδό της, όπου έπεσαν πάνω της οι παπαράτσι και έγινε χαμός στον δρόμο;