Νεκρός ο MadClip στην Google

Τι συνέβη;

Νεκρός ο MadClip στην Google

Νεκρός έγραφε πως είναι ο MadClip στις πληροφορίες στην Google. Συγκεκριμένα, η Wikipedia ένα τεράστιο λάθος, καθώς τον... πέθανε. Στο βιογραφικό του ράπερ τραγουδιστή έγραφε πως έφυγε από τη ζωή στις 15 Φεβρουαρίου 2020.

Πριν λίγες ώρες αν πατούσες το όνομα του στην αναζήτηση της Google και έμπαινες στην Wiki για να δεις ποιος είναι και τι έχει κάνει στη ζωή του, θα έβλεπες πως έχει πεθάνει, καθώς έγραφε «Θάνατος – 15 Φεβρουαρίου 2020, Αθήνα Ελλάδα» κάτω από την ημερομηνία γέννησής του.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η Google κατάλαβε το τεράστιο λάθος που έκανε και έσπευσε να το σβήσει. Ο MadClip μάλιστα δεν πρέπει να έχει μάθει τι έχει γίνει, καθώς δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.

Νεκρός ο Madclip

Ο αριθμός της ηλικίας του θα σας «τρελάνει»! Περνάει ακόμη και τον Snik!

Ποιος είναι ο MadClip

Ο Mad Clip (Money and drugs Can't live in poverty) (πραγματικό όνομα: Πήτερ Αναστασόπουλος, γεννήθηκε το 1979 στη Νέα Υόρκη) Γεννήθηκε στις ΗΠΑ και ζει μόνιμα στην Ελλάδα από το 2016. Τα τραγούδια του έχουν απήχηση κυρίως στους νέους, ενώ στο ενεργητικό του διαθέτει και αρκετές συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, με πιο γνωστή τη συνεργασία του με το Sin Boy και άλλους καλλιτέχνες για το τραγούδι Mama[1]. Ανήκει στην εταιρεία Capital Music.

Mad Clip: Αυτή είναι η μελαχρινή κούκλα σύντροφος του

Αυτή είναι η μελαχρινή κούκλα σύντροφος του Mad Clip, η οποία με την λευκή γούνα της... «τρέλανε» κόσμο. Μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα».

Την είδαμε για πρώτη φορά και μπορούμε να πούμε πως είναι κούκλα. Η Αρετή είναι 22 χρονών και είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή εδώ και τρία χρόνια.

«Ο Mad Clip είχε έναν διαφορετικό αέρα. Είδα από την πρώτη στιγμή ότι ταιριάζουμε» ανέφερε η Αρετή, με τον Mad Clip να συμπληρώνει: «Δεν βιάζομαι να παντρευτώ. Περνάμε καλά. Νιώθω λες και είμαι ήδη παντρεμένος».

Μπορεί ο Mad Clip να μην οδεύει προς τον γάμο, ωστόσο τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει ο Sin boy με την επίσης τραγουδίστρια σύντροφο του.