Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά που δεν περίμενε κανείς - «Είχε κάποιες προσωπικές μου φωτογραφίες...»

Τι συνέβη;

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά που δεν περίμενε κανείς - «Είχε κάποιες προσωπικές μου φωτογραφίες...»

Η Φαίη Σκορδά σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε έκανε μια αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς να ακούσει στο πλατό της εκπομπής. «Είχε κάποιες προσωπικές μου φωτογραφίες...», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, στο Πρωινό πρόβαλλαν τη συνέντευξη που έδωσε η Μαρία Μαρκέζη στην εκπομπή Dot, το μεσημέρι του Σαββάτου όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και την επαγγελματική της σταδιοδρομία.

Μετά την προβολή του βίντεο ο Άρης Καβατζίκης είπε πως η φωτογράφος είναι αρκετά εχέμυθης. Με αφορμή λοιπόν αυτό η Φαίη Σκορδά έκανε μια αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς στο πλατό.

«Παιδιά θα το πω. Είναι κάτι που με αφορά. Είχε κάποιες φωτογραφίες δικές μου και ποτέ μα ποτέ δε με ενόχλησε, ούτε προσπάθησε για να τις δώσει προς τα έξω. Τώρα μου ήρθε, το θυμήθηκα. Ήταν κάποιες φωτογραφίες δικές μου, προσωπικές από μια κοινωνική εκδήλωση» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Πριν από λίγες ημέρες η Φαίη Σκορδά, είχε έναν απίστευτο διάλογο με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με αφορμή το Instagram και το κατά πόσο προκαλεί προβλήματα στα ζευγάρια

Απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά έκανε και για το σημείο ρήξης της Ελένης με τον Alpha!

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ποιο είναι το κοινό της ρήξης της Ελένης Μενεγάκη στην σχέση της με τον Alpha. Στο ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρουν όλο το παρασκήνιο για το τι συνέβη μεταξύ της γνωστής παρουσιάστριας και του καναλιού.

«Η ωραία Ελένη παίρνει 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο», είναι ο τίτλος του θέματος και αυτά δείχνουν πως αυτός είναι ο βασικός λόγος της ρήξης τους.

«Η πληροφορία αφορά την αμοιβή της παρουσιάστριας και αυτή φαίνεται πως είναι και το σημείο ρήξης με το κανάλι», ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη. «Αφορά τον λόγο που δεν θα συνεχίσει η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha.

To κανάλι είναι σε μια φάση, ότι δεν σκοπεύει να δίνει πολύ μεγάλα ποσά στους παρουσιαστές και παρουσιάστριες», είπαν στην εκπομπή.

Μάλιστα, δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν εχθές αναφέρουν ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη ξεκινήσει να μαζεύει το καμαρίνι της και να μεταφέρει τα πράγματά της στο σπίτι της στα Μελίσσια.