Ο Νίκος Μουτσινάς παραδίδει μαθήματα σε λίγες λέξεις! «Αν δεν μπορείς να αγαπάς τότε...»

Μίλησε ανοιχτά και μείναμε κάγκελο!

Ο Νίκος Μουτσινάς παραδίδει μαθήματα σε λίγες λέξεις! «Αν δεν μπορείς να αγαπάς τότε...»

Ο Νίκος Μουτσινάς τολμά και μιλάει για αγάπη τόσο σωστά, που παραδίδει μαθήματα σε λίγες λέξεις! «Αν δεν μπορείς να αγαπάς τότε...» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση και συγκινεί. Άλλωστε είναι γνωστή η αμεσότητα που έχει με το κοινό.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, η περιέργεια του κοινού είναι μεγάλη και κάθε φορά που μιλάει για σχέσεις, γίνεται viral ότι και αν λέει.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Νίκος Μουτσινάς ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το πλατό της εκπομπής του και έγραψε στην λεζάντα: «Και να σας πω και κάτι?
If you can’t love your self,how the fuck you gona love somebody else?? Love you @rupaulofficial #valentines #love #selfcare» Δηλαδή... αν δεν μπορείς να αγαπάς τον εαυτό σου, πως μπορείς να αγαπάς τον άλλον; Παρέδωσε μαθήματα ο ίδιος μέσα σε ούτε 20 λέξεις! Δείτε την σχετική ανάρτηση αλλά και μια ακόμα που έγινε viral και θα καταλάβετε γιατί!

Νίκος Μουτσινάς: Ξανθιά καλλονή του εκδήλωσε την αγάπη της! Το δώρο που δέχτηκε στο καμαρίνι!

Ξανθιά καλλονή εκδήλωσε την αγάπη της στον Νίκο Μουτσινά με το δώρο που δέχτηκε από την ίδια, στο καμαρίνι του στο θέατρο.

Ο παρουσιαστής, έχοντας επιστρέψει από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, τις οποίες πήγες μαζί με τους φίλους, επέστρεψε και στην καθημερινότητα του.

Οι πρόβες για την επιτυχημένη παράσταση «Βερβερίτσα» δεν έχουν τέλος με τον παρουσιαστή επί σκηνής να λαμβάνει τα πιο θερμά χειροκροτήματα.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως δέχτηκε από ξανθιά καλλονή ένα δώρο. Πρόκειται για ένα κρασί που έλαβε από την Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία είναι η σύντροφος του Ανδρέα Βούλγαρη.

Νίκος Μουτσινάς καμαρίνι δώρο