Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από το νυχτερινό κέντρο ο Νίκος Οικονομόπουλος - Αποκάλυψη

Τι συνέβη;

Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από το νυχτερινό κέντρο ο Νίκος Οικονομόπουλος - Αποκάλυψη

Μια αποκάλυψη έγινε για την αποχώρηση του Νίκου Οικονομόπουλου από το νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν. Ποιος είναι ο λόγος που έφυγε σύμφωνα με τον Νικηφόρο; Το είπε ο τραγουδιστής στην Μαρία Αντωνά και στο Happy Day.
Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ντόρο που ξέσπασε πριν από λίγες ημέρες, όταν ο Νίκος Οικονομόπουλος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε ότι αποχωρεί από το μαγαζί που τραγουδούσε.

«Προφανώς υπήρχε πρόβλημα και από τις δύο πλευρές. Αυτό που ακούσαμε εμείς δεν το λέμε δημόσια γιατί δεν είναι η δουλειά μας να το πούμε», είπε αρχικά

Στη συνέχεια, ο Νικηφόρος τόνισε για τον Νίκο Οικονομόπουλο: «Ο Νίκος είναι ο μεγαλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της νέας γενιάς, είναι εξαιρετικός τραγουδιστής. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι πιο fashion icon της μουσικής, είναι άλλο πράγμα».

Νίκος Οικονομόπουλος Κέντρο Αθηνών

Νίκος Οικονομόπουλος: Η απάντηση "κόλαφος" των συνεργατών στο Κέντρο Αθηνών "Λυπούμαστε για τα ψέματα που ειπώθηκαν"

Οι συνεργάτες του Νίκου Οικονομόπουλου έδωσε την δική της απάντηση κόλαφο στους εργαζόμενους του Κέντρου Αθηνών λέγοντας πως "λυπούνται για όλα τα ψέματα που έχουν ειπωθεί και πως είναι πάντα στο πλευρό του τραγουδιστή".

Οι εργαζόμενοι του νυχτερινού κέντρου εξέδωσαν χθες μια σκληρή ανακοίνωση μετά την απόφαση του τραγουδιστή να αποχωρήσει ξαφνικά από αυτό.

Αυτή την φορά οι συνεργάτες του απάντησαν και αυτοί με μια σκληρή ανακοίνωση:

«Δουλεύουμε με τον Νίκο Οικονομόπουλο εδώ και 14 χρόνια και για εμάς είναι ο «Νίκος» γιατί μας έκανε με τη στάση του, την ευγένεια και τη γενναιοδωρία του όλα αυτά τα χρόνια να τον αισθανόμαστε δικό μας άνθρωπο.

Εκτός από άψογος καλλιτέχνης, έδωσε και σε εμάς τη χαρά να δουλεύουμε σε πάντα γεμάτα μαγαζιά και κάθε βράδυ να μοιραζόμαστε την επιτυχία του.

Πάντα σωστός, πάντα δοτικός και πάντα δίκαιος, χαρακτηριστικά εξίσου σημαντικά με το ταλέντο του, γι’ αυτό και σεβόμαστε την απόφασή του και λυπούμαστε για τα ψέματα που ειπώθηκαν, αλλά είμαστε δίπλα του, όπως ήταν και είναι και εκείνος δίπλα σε εμάς εδώ και χρόνια.

Είσαι δυνατός και οι δοκιμασίες είναι για τους δυνατούς.

Νίκο σε αγαπάμε! Η ομάδα σου».

Νίκος Οικονομόπουλος κέντρο Αθηνών