Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έπεσε θύμα χάκερ - Της έβαλαν τούρκικη σημαία και της άλλαξαν το όνομα

Δείτε την φωτογραφία!

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έπεσε θύμα χάκερ - Της έβαλαν τούρκικη σημαία και της άλλαξαν το όνομα

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου φαίνεται πως έπεσε θύμα χάκερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού της έχουν βάλει σαν φωτογραφία προφιλ μια τούρκικη σημαία και της έχουν αλλάξει και το όνομα της στο προφιλ της.

Η γνωστή μαγείρισσα διατηρεί το δικό της προφιλ στο Instagram, στο οποίο ανεβάζει κυρίως τις συνταγές της και κάποιες φορές φωτογραφίες από την καθημερινότητα της.

Όπως φαίνεται εδώ και κάποια ώρα όμως η ίδια έχει πέσει θύμα χάκερ. Στο προφιλ της στο Instagram έχει σβηστεί η φωτογραφία της και βλέπουμε μια φωτογραφία που απεικονίζει την τούρκικη σημαία.Εντωμεταξύ πριν λίγο καιρό είχε εντυπωσιάσει τους πάντες με τον χορό της στην Πάρο

Μάλιστα της έχουν αλλάξει και άλλα στοιχεία από τον λογαριασμό της αφού το προφίλη της έχει μετανομαστεί σε "Bilal Balcı vurdu".

Δείτε την φωτογραφία:

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Ελένη: "Πρόδωσε" τη σπεσιαλιτέ της στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στον αέρα! Είναι η αγαπημένη του συζύγου της!

Η Ελένη Μενεγάκη, στον αέρα της σημερινής της εκπομπής, "πρόδωσε" τη σπεσιαλιτέ της, ενώ μαγείρευε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Μάλιστα όπως σχολίασε, είναι η αγαπημένη συνταγή του συζύγου της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι και μία συνεπής νοικοκυρά και αυτό φαίνεται μέσα από τα μυστικά που μοιράζεται με τους τηλεθεατές της για τις συνταγές της.

Έτσι σήμερα, ενώ μαγείρευε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ποια είναι η δική της σπεσιαλιτέ.

«Πριν καμιά δεκαριά χρόνια μου το έδειξε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και το φτιάχνω έως σήμερα…» σχολίασε η παρουσιάστρια ενώ στη συνέχεια η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου απάντησε: «Ελένη μου κάνε τα ρεβύθια που τα κάνεις σπέσιαλ, εσύ. Και της λέω η συνταγή δεν είναι δική μου, αλλά της Αργυρώς… ρεβύθια στο ταψί».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η παρουσιάστρια αποκάλυψε και το μυστικό της για το μακιγιάζ της!

Τα υλικά της συνταγής είναι:

500 γραμ. ρεβύθια ( πρέπει να μουλιάσουν πρώτα με λίγη σόδα μαγειρικής. Την επόμενη μέρα ξεπλένουμε καλά σε σουρωτήρι τα ρεβίθια.)

4 σκελίδες σκόρδο ολόκληρο

2 ξερά κρεμμύδια (κομμένα σε λεπτές φέτες)

2 μικρές ντομάτες (κομμένες σε λεπτές φέτες)

2 δαφνόφυλλα

1 φλ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. αλάτι

1 /2 κ.σ. πιπέρι φρεσκοτριμμένο και νερό όσο πάρει.