Η παρουσιάστρια του GNTM αποκαλύπτει! - Αυτή η κοπέλα από το My Style Rocks είναι φίλη της

Τι είπε η ίδια;

Η παρουσιάστρια του GNTM αποκαλύπτει! - Αυτή η κοπέλα από το My Style Rocks είναι φίλη της

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό" και αποκάλυψε πως γνωρίζει μια από τις παίκτριες του παιχνιδιού με την οποία είναι φίλη!

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο My Style Rocks για το οποίο είπε ότι δεν είναι του τύπου της και ότι μερικά κορίτσια από εκεί δεν της άρεσαν! Ωστόσο αποκάλυψε και κάτι ακόμα, ότι γνωρίζει μια από τις παίκτριες του παιχνιδιού!

Χαρακτηριστικά η Βίκη Καγιά είπε μιλώντας στο "Πρωινό":

«Δεν είναι του τύπου μου το My Style Rocks, δεν θέλω να πω κάτι άσχημο γιατί δεν είναι του στυλ μου να λέω άσχημα πράγματα. Απλά δε μου αρέσει σαν concept. Θα ήθελα να υπάρχει ένα θέμα όπως έχουμε εμείς ένα θέμα…. Δεν είμαστε ανταγωνιστική εκπομπή… Τα κορίτσια εκεί δε μου αρέσουν πάρα πολύ. Έχω και μια πολύ φίλη μου και γνωστή μου. Η Τζένη που είναι Ζάνα πια. Είναι ένα πολύ στυλάτο κορίτσι, εχει αποφοιτήσει από το fashion workshop και την αγαπώ πάρα πολύ. Ξέρω 1-2 κορίτσια ακόμα που είναι πολύ όμορφες αλλά δεν είναι του τύπου μου γενικά ο διαγωνισμός αυτός»

Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο

Μάλιστα να πούμε ότι στην ίδια εκπομπή η Βίκυ Καγιά έριξε και "φλόγες" για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Αλεξανδράκη "άδειασε" το My Style Rocks - Τι αποκάλυψε για το show

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για το My Style Rocks και την συμμετοχή της και το άδειασε λέγοντας πως "προσπαθού να σε ξεφτιλίσουν και να σου βγάλουν τον χειρότερο εαυτό που έχεις μέσα σου". Τι ανέφερε για τις συμπαίκτριες της;

Λίγες ημέρες μετά την προβολή του επεισοδίου της αποχώρησης της η ίδια έδωσε συνέντευξη στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο youtube και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο παιχνίδι μόδας.

“Πραγματικά ήταν η χειρότερη συνεργασία που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Ήταν μια εμπειρία το My Style Rocks που δεν ήταν καλή και στεναχωριέμαι που δεν ήταν καλή” σημείωσε χαρακτηριστικά η μελαχρινή καλλονή προσθέτοντας πως “όταν πας να κάνεις ένα πρόγραμμα που στο παρουσιάζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, περιμένεις πως θα γίνει με τον τρόπο αυτόν. Όχι να προσπαθούν να σε ξεφτιλίσουν και να σου βγάλουν τον χειρότερο εαυτό που έχεις μέσα σου. Δεν ξέρω εάν έγινε by accident, που λένε, ή εσκεμμένα αλλά τα νεύρα που μου βγήκαν δεν τα έχω νιώσει σε άλλη δουλειά”.Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει φέρει πολλές αντιδράσεις στο παιχνίδι. Μάλιστα, μια ημέρα ήταν η αφορμή που ο Στέλιος Κουδουνάρης κλειδώθηκε στο καμαρίνι του.

“Όταν ένας άνθρωπος προσπαθεί να μειώσει την προσωπικότητα σου και να σου βάλει μια ταμπέλα, σώνει και ντε, δεν μπορώ να δεχτώ πως με το ζόρι θα προσπαθεί να βγάλει κάτι που δεν είμαι. Επειδή μίλησα με τον αγαπημένο μου φίλο, σχεδιαστή Βασίλειο Κωστέτσο και μου είπε κάποια πράγματα, κάποιοι άνθρωποι έχουν πρόβλημα μαζί του, προφανώς ξεσπούσαν πάνω μου εξαιτίας εκείνου. Επειδή φορά τα ρούχα του και το σποτάκι μου το έκανα στο ατελιέ του” πρόσθεσε.