Χάρης Βαρθακούρης: Τα πρώτα λόγια μετά την υπογραφή με τον ΣΚΑΙ και οι αποκαλύψεις για το Big Brother

Η πρώτη ανάρτηση μετά την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης: Τα πρώτα λόγια μετά την υπογραφή με τον ΣΚΑΙ και οι αποκαλύψεις για το Big Brother

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης και είπε τα πρώτα λόγια μετά την αποκάλυψη ότι θα παρουσιάζει το Big Brother και την υπογραφή του με τον ΣΚΑΙ. Έκανε επίσης, αποκαλύψεις για το ριάλιτι show που θα «χτυπήσει» κόκκινο στην τηλεθέαση.

Ο τραγουδιστής στο «Καλό μεσημεράκι» μίλησε για την παρουσίαση του Big Brother, την εμπειρία του στο Globetrotters αλλά και την εκπομπή που θα παρουσιάσει η Αντελίνα μετά την μεταγραφή της στον ALPHA.

Αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για το Globbetroters λέγοντας πως ήταν μια ταλαιπωρία. Στην συνέχεια, αναφέρθηκε για το Big Brother που επιστρέφει στις οθόνες μας και έγιναν γνωστοί οι παίκτες που θα μπουν στο σπίτι.

«Είμαι ο μόνος που θα βλέπουν οι εσώκλειστοι στο Big Brother. Μια φορά την εβδομάδα – την Κυριακή- θα υπάρχει αποχώρηση. Θα υπάρξουν αλλαγές από το big brother που βλέπαμε μέχρι τώρα. Σε αυτό το Big Brother οι παίκτες δεν θα έχουν πρόσβαση στα social media. Με αυτό οι παίκτες θα πάθουν αμόκ», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η πρώτη ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη μετά την υπογραφή με τον ΣΚΑΙ

Μετά την δημόσια ανακοίνωση του σταθμού, πως ο Χάρης Βαρθακούρη θα είναι ο παρουσιαστής, έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για το χαρμόσυνο γεγονός.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ώρα που υπογράφει το συμβόλαιό του και έγραψε: «Αν μου έλεγε κάποιος πέρυσι την άνοιξη «Χάρη, θα κάνεις το γύρο του πλανήτη με τη γυναίκα σου, θα σας ακολουθούν κάμερες, όλο αυτό θα προβληθεί στην τηλεόραση, θα σας συζητήσει όλος ο κοσμος και, δεν αποκλείεται, λίγο καιρό μετά, να παρουσιάζεις μόνος σου εκπομπή», θα τον περνούσα για...ελαττωματικό και θα του πρότεινα ζητήσει επαγγελματική βοήθεια. Ωστόσο στη φωτογραφία βλέπετε να υπογράφω το πρώτο μου τηλεοπτικό συμβόλαιο (ως παρουσιαστής, όχι ως παίκτης/συμμετέχων, όπως πχ στο Globetrotters). Θέλω να ευχαριστήσω το @skaitv.gr για τη γενναιοδωρία του (γενικώς), τη διορατικότητα του , τα στελέχη του, που, κακά τα ψέματα, παίρνουν ένα μεγάλο ρίσκο «επενδύοντας» πάνω μου, όσους είδαν κάτι σε μένα που μπορεί κι εγώ να μην το είχα προσέξει και last but not least, τον μέγιστο litigator, barrister, lawyer, arbitrator και negotiator @bairactaris που με τους συνεργάτες του «ταλαιπώρησαν» το νομικό τμήμα του καναλιού μέχρι να πέσει αυτή η πολυπόθητη τζίφρα. Είμαι μεγάλος αδερφός τριών αγοριών (αντρών πλέον) εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ε, τώρα θα τον παρουσιάσω κιόλας».