My style rocks: Ο Γαβαλάς «έκλεψε» το τάπερ της Ζάνα - Στα... πατώματα όλοι από τα γέλια

«Έλιωσαν» όλοι στα γέλια με τις ατάκες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My style rocks: Ο Γαβαλάς «έκλεψε» το τάπερ της Ζάνα - Στα... πατώματα όλοι από τα γέλια

Στα... πατώματα έπεσαν όλοι στο My style rocks από τα γέλια, καθώς κανείς δεν περίμενε να ακούσει αυτά που έλεγε και έκανε ο Λάκης Γαβαλάς. Όπως είδαμε όλοι, ο κριτής «έκλεψε» το τάπερ της Ζάνα και οι ατάκες που ακολούθησαν ήταν έπος.

Στο σημερινό επεισόδιο του show μόδας και ενώ οι κριτές σχολίασαν την στιλιστική εμφάνιση της παίκτριας, Ζάνα Σίριαλ, ο Λάκης Γαβαλάς σηκώθηκε από την καρέκλα του, πήγε στο πλευρό της και έκατσαν μαζί στο πάτωμα του πλατό.

Τόσο οι ατάκες του κριτή, όσο και το γεγονός ότι «έκλεψε» το τάπερ της διαγωνιζόμενης, έκαναν την Έλενα Χριστοπούλου, τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Κατερίνα Στικούδη, αλλά και τις παίκτριες και γενικά όλο το πλατό να πέσουν κάτω από τα γέλια.

Να υπενθυμίσουμε πως όχι μια αλλά δυο είναι οι κοπέλες που φεύγουν στο Gala που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή. Η «βόμβα» στο My style rocks σκάει τρεις ημέρες πριν την προβολή του επεισοδίου στον ΣΚΑΙ. Ποιες είναι οι παίκτριες που αποχωρούν;

"Έμεινε" η Κατερίνα Στικούδη με την ατάκα του Λάκη Γαβαλά στο My style rocks

"Έμεινε" η Κατερίνα Στικούδη με την ατάκα του Λάκη Γαβαλά στο πλατό του My Style Rocks! Δεν φαντάζεστε τι ήταν αυτό που της είπε και την άφησε με το στόμα ανοιχτό! Ο σχεδιαστής μόδας δεν μπόρεσε να κρατηθεί!

Και αφορμή για αυτό ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας, που δήλωσε ότι εμφανίστηκε σήμερα στο στούντιο με τις πιτζάμες της.

Στο μεταξύ είδατε την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Μαρία Καζαριάν και καινούργια παίκτρια;

Τότε ήταν που ο Λάκης Γαβαλάς δεν κρατήθηκε και της είπε χιουμοριστικά, «Να αλλάξεις μυαλά, όχι πιτζάμα», αφήνοντας τους πάντες άφωνους με τα λόγια του.