Χαμός με Ευρυδίκη και Τζώρτζια στο My style rocks - «Δεν μπορώ να ακούω όλες αυτές τις μ@λ@κί@ς»

Έπεσαν... γαλλικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός με Ευρυδίκη και Τζώρτζια στο My style rocks - «Δεν μπορώ να ακούω όλες αυτές τις μ@λ@κί@ς»

«Δεν μπορώ να ακούω όλες αυτές τις μ@λ@κί@ς», είπε σήμερα στο My style rocks η Ευρυδίκη στην Τζώρτζια και μεταξύ των δυο παικτριών επικράτησε ένας μικρό χαμός. Οι εντάσεις στο παιχνίδι μόδας δεν έχουν τέλος σε κάθε επεισόδιο.

Σήμερα, η Ευρυδικη, άφησε να εννοηθεί πως η Τζώρτζια τις τελευταίες μέρες ακολουθεί συνεργάζεται με κάποιο στιλίστα και ακολουθεί τις οδηγίες του, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει αλλάξει ο τρόπος που ντύνεται στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ.

Η Τζώρτζια Παναγή όταν το άκουσε αυτό είπε: «Εδώ ήρθα για να μάθω κι εγώ να ντύνομαι στην καθημερινότητά μου γενικότερα και πραγματικά με στενοχωρεί πάρα πολύ το γεγονός ότι ακούγονται τέτοια πράγματα. Απορώ. Όχι για την αντίληψή της κι αυτά αλλά για τον τρόπο που μου κάνει επίθεση και μου μιλάει. Το βρίσκω αγενές. Δεν το περίμενα! Δεν περίμενα υψηλές βαθμολογίες από καμία παίκτρια, απλά από την Ευρυδίκη στενοχωριέμαι. Δεν μου άρεσε που την έβλεπα στενοχωρημένη και τώρα βγάζει επίθεση. Δεν μου μιλάει ξαφνικά, δεν ξέρω τι έχει γίνει και με βρίσκει απροετοίμαστη»

Η Ευρυδίκη σαν εκρηκτικός χαρακτήρας της απάντησε: «Θέλω κάποιες στιγμές να είμαι μόνη μου κι εσύ παρεμβαίνεις στην ψυχοσύνθεσή μου όταν έρχεσαι παρεμβατικά με ρωτάς τι έχω ...Δεν μπορώ ρε Τζώρτζια να ακούω τώρα εδώ μέσα σ΄αγαπάω και σε νοιάζομαι και όλες αυτές τις μ@λ@κί@ς. Σ' αγαπάω και νοιάζομαι μη μου τα λέτε εδώ μέσα, δε γουστάρω. Να αγαπιέστε μεταξύ σας και να νοιάζεστε και όταν τελειώσει το παιχνίδι να δούμε πόσο θα αγαπιέστε και θα νοιάζεστε γιατί όλο αυτό είναι πολύ ψεύτικο. Και σε μένα μην το ξαναπεί καμία».

Νωρίτερα μια ατάκα του Λάκη Γαβαλά και η κίνηση να «κλέψει» τάπερ παίκτριας τους έριξε όλους από τα γέλεια στα πατώματα.

Ποια παίκτρια του My style rocks θα αποχωρήσει την Παρασκευή;

Όχι μια αλλά δυο είναι οι κοπέλες που φεύγουν στο Gala που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή. Η «βόμβα» στο My style rocks σκάει τρεις ημέρες πριν την προβολή του επεισοδίου στον ΣΚΑΙ. Ποιες είναι οι παίκτριες που αποχωρούν;

Μάλιστα, η μια από τις δυο παίκτριες που θα δει την έξοδο του show μόδας θα κλαίει με... μαύρο δάκρυ όταν θα ακούσει το όνομα της από την Κατερίνα Στικούδη, μετά την επιλογή των τριών κριτών να είναι εκείνη που θα φύγει από το παιχνίδι.

Πριν από λίγες ημέρες το «Πρωινό» και η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πως η παίκτρια που αποχωρεί από το My Style Rocks στο Gala της Παρασκευής, οικειοθελώς είναι η Κρίστεν Λεωτσάκου. Μια νέα αποκάλυψη ήρθε όμως από το «Ευτυχείτε» ακόμη μια παίκτρια θα αποχωρήσει.

Αυτή την φορά όμως την συγκεκριμένη θα την διώξουν οι κριτές μετά την ψηφοφορία. Ο λόγος για την Νέλλυ Ράι η οποία θα ξεσπάσει σε κλάματα.

Κρίστεν Λεωτσάκου

My Style Rocks Gala - Δείτε όλα τα Highlights της περασμένης Παρασκευής με την παίκτρια που αποχώρησε και η νικήτρια - Έγινε χαμός.

Νέλλυ Ράι