Ευχάριστα νέα για ζευγάρι της showbiz! - Αρραβωνιάστηκαν λίγο πριν γίνουν γονείς

Δείτε την όμορφη ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για ζευγάρι της showbiz! - Αρραβωνιάστηκαν λίγο πριν γίνουν γονείς

Ευχάριστα νέα για ζευγάρι της showbiz που αρραβωνιάστηκε! Μάλιστα οι δυο τους σε λίγο θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι!

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του περνάει το ζευγάρι της showbiz που σε λίγο θα γίνουν γονείς. Μάλιστα οι δυο τους αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους, λίγο πριν τον ερχομό του παιδιού τους. Ο λόγος για την Jenna Dewan τον Steve Kazee που αρραβωνιάστηκαν, όπως μαρτυρά και ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός.

Το ζευγάρι, που να σημειώσουμε ότι είναι και οι δύο ηθοποιοί, είναι μαζί εδώ και σχεδόν ένα χρόνο και σε λίγο θα γίνουν γονείς. Η Jenna Dewan αποκάλυψε ότι αρραβωνιάστηκε με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram.

Ειδικότερα η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία που δίνει ένα γλυκό φιλί στον σύντροφό της, ενώ στο χέρι της φιγουράρει το δαχτυλίδι των αρραβώνων! Τους ευχόμαστε τα καλύτερα!

Δείτε την όμορφη φωτογραφία

Και για να μην ξεχνάμε και την εγχώρια showbiz δες και ποιος γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής έγινε μπαμπάς!

Γάμος στη showbiz! Αρραβωνιάστηκε πασίγνωστο μοντέλο - Δισεκατομμυριούχος ο γαμπρός

Γάμο θα έχουμε στην showbiz καθώς πασίγνωστο μοντέλο αρραβωνιάστηκε δισεκατομμυριούχο! Το μονόπετρο της βγάζει μάτι...

Ο λόγος για την Natalia Vodianova, η οποία είπε το μεγάλο ναι στον σύντροφο της και έκανε την ανακοίνωση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.
Το μοντέλο και ο Antoine Arnaud γνωρίστηκαν το 2011 και μαζί απέκτησαν δυο παιδιά. Ωστόσο κρατούσαν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους

Ο σύντροφος της είναι δισεκατομμυριούχος, καθώς ο πατέρας του, Bernard Arnault, είναι ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης εταιρείας πολυτελών ειδών στον κόσμο, της LVMH Moet Hennessy και μάλιστα η εκτιμώμενη περιουσία του αγγίζει τα 84 δισεκατομμύρια δολάρια και τον καθιστά έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. «Αυτό το έτος ήταν όμορφο και αξέχαστο. 2020 σου ερχόμαστε. Ανυπομονώ να γιορτάσω την νέα χρονιά με τους αγαπημένους μας» έγραψε στην φωτογραφία που δημοσίευσε.

Αυτή δεν είναι πρώτη φορά που θα παντρευτεί, καθώς στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Justin Portman, επίσης δισεκατομμυριούχο για 9 χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Μάλιστα ακόμη ένας γάμος - "βόμβα" ήρθε στην ελληνική showbiz! Δεν φαντάζεστε ποιο ζευγάρι του Power of Love θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!