Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα μετά το "Πάμε Πακέτο" στον Alpha

Που θα δούμε την όμορφη παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα μετά το

Με μια ανάρτησή της η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε ποιο είναι το επαγγελματικό της βήμα, επιβεβαιώνοντας κάτι που όλοι περιμέναμε! Τι είναι αυτό; Φυσικά η συμμετοχή της στο "Just the 2 οf us".

Ειδικότερα η όμορφη παρουσιάστρια με μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram επιβεβαίωσε ότι θα συμμετάσχει στο παιχνίδι ενώ αποκάλυψε και κάτι για τον μισθό της που μας έφερε χαρά. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου λοιπόν είπε μεταξύ άλλων ότι τα χρήματα που θα λάβει θα δίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό.

«Καλημέρα αγαπημένοι μου!Πριν τα μάθετε από αλλού,ήθελα να σας το ανακοινώσω η ίδια. Εχθές τελικά αποδέχτηκα μια πρόταση για τηλεοπτική συμμετοχή σε κάτι που θα δώσει σε μένα χαρά και σε κάποιους άλλους βασικά αγαθά. Δέχτηκα λοιπόν να συμμετάσχω στο @j2us_gr (που ούτως ή άλλως έχει φιλανθρωπικό σκοπό), με την προϋπόθεση ότι για όσα επεισόδια παραμείνω, η όποια αμοιβή μου να διατεθεί στο ορφανοτροφείο Μέλισσα της Θεσσαλονίκης.

Δεν ξέρω για σας τους υπόλοιπους αλλά είμαι σίγουρη ότι η Ελένη, η Σοφία, η Αριάδνη, η Μαρία, η Χριστίνα και τα υπόλοιπα 15 κορίτσια που μένουν εκεί, θα το χαρούν πολύ. Και το λέω με βεβαιότητα γιατί τις ξέρω προσωπικά μια μια, όλα αυτά τα χρόνια που είμαι….κοντά τους. Και κοντά στον αγώνα της Διευθύντριας του Ιδρύματος, της κας Παπαζήση (πρώην καθηγήτριάς μου στη Νομική), να κρατήσει με κάθε τρόπο και με χιλιάδες προβλήματα, το ίδρυμα λειτουργικό.

Πέρα όμως από το ηθικό ζητούμενο, είναι και το ψυχικό ζητούμενο ισχυρό, γιατί είναι μια τηλεοπτική συμμετοχή που για όσο κρατήσει, θα μου δώσει πραγματικά χαρά. Όσο για την ….τηλεοπτική ταυτότητα, ελπίζω ότι έρχεται κι αυτή σε…Πακέτο οσονούπω. ΧΑΡΟΎΜΕΝΗ ΤΣΙΚΝΟΠΈΜΠΤΗ!» έγραψε η παρουσιάστρια. Μάλιστα για την συμμετοχή της αποκαλύψεις είχε κάνει και ο Νίκος Κοκλώνης στο 'Καλό μεσημεράκι". Δες τι είχε πει!

Όταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για το τέλος του "Πάμε Πακέτο" στον Alpha - Όλο το παρασκήνιο

«Αν δεν ήμουν στον Alpha θα έφευγα», είχε πει χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασίλειου αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο για το τέλος της εκπομπής του «Πάμε Πακέτο»!

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Dot», του ΣΚΑΪ και εκεί αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, για το άδοξο τέλος μιας εκπομπής που σημείωνε μεγάλη επιτυχία και είχε αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε χαρακτηριστικά:

«Εγώ δεν θα έπαιρνα την απόφαση να το σταματήσω γιατί ο κόσμος το αγαπούσε πάρα πολύ. Αλλά πραγματικά μπορεί να έχει κάνει και τον κύκλο του κι εγώ δεν θα το αποφάσιζα να τον κλείσω τον κύκλο. Ήρθε το σύμπαν με έναν τρόπο νομοτελειακό και μου επέβαλλε μια κατάσταση, η οποία ήρθε για καλό, για την εξέλιξη.

Το καλοκαίρι, όταν τελείωσε η σεζόν, δεν είχα καμία ένδειξη ότι θα σταματήσει η εκπομπή. Αντιθέτως, με κάλεσε η διευθύντρια προγράμματος, με ρώτησε αν είμαι ευχαριστημένη με την ομάδα που έχω. Το κάθε κανάλι δικαιούται να κάνει ό,τι θέλει με τους ανθρώπους του, με το πρόγραμμά του, με τα συμβόλαιά τους. Τελικά, είμαστε αναλώσιμα όντα, αυτό δεν είναι μια καινούρια θεωρία που δεν ήξερα.

Στο κανάλι γινόντουσαν παραγωγές που κόστιζαν τα υπερδιπλάσια λεφτά από τη δική μου παραγωγή. Δεν μου έγινε ποτέ τέτοια κουβέντα. Γύρω στις 10 Αυγούστου με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν θα συνεχίσουμε. Εκείνη την ώρα γυρίζαμε από ένα τουρνουά που είχαμε, ήταν δίπλα μου ένας συμπαίκτης μου και άκουσε όλη αυτή τη στιχομυθία και μου λέει: “Εντάξει, δεν γίνεται αυτό! Σε πήραν τηλέφωνο να στο πουν; Δεν θα έπρεπε αυτή η συζήτηση να γίνει σε ένα γραφείο”; Ήμασταν με τα μαγιό, μέσα στα χώματα και σταμάτησε ο άνθρωπος το αυτοκίνητο στην άκρη για να μπορέσω να μιλήσω.

Μου πρότειναν τηλεπαιχνίδι. Εμένα δεν μου ταιριάζει. Έχω κι εγώ το δικαίωμα να επιλέγω. Δεν νομίζω ότι υπάρχει συνέχεια στην ταυτότητα που έχω δημιουργήσει με το να κάνω τηλεπαιχνίδι.

Σαφέστατα και έχω την αγωνία της επόμενης μέρας, δεν έχω κάποιον να με ταΐζει και να με φροντίζει. Βιοπορίζομαι μόνη μου. Είναι θέμα βιοπορισμού, δεν έχω σταματήσει να δουλεύω από τα 19 μου.

Πρώτα το είπα στην αρχισυντάκτριά μου, πήρα την ομάδα. Αυτά τα παιδιά είχαν την αγωνία τους. Ήταν ένα τέλος εποχής. Αποφάσισαν οι άνθρωποι να αλλάξουν τα πράγματα, δεν ξέρω για ποιους λόγους, ποτέ δεν μου το εξήγησαν. Υποθέτω για οικονομικούς λόγους.

Το τηλέφωνό μου είχε χτυπήσει τον Ιούλιο. Είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση με μεγάλο κανάλι, όμως, για λόγους συγκυριακούς δεν ευοδώθηκε. Εγώ ήμουν ακόμα στον Alpha, δεν μπορούσα να υπογράψω ακόμα. Αν δεν ήμουν στον Alpha θα έφευγα.

Υπήρξαν τηλέφωνα συμπαράστασης αρκετών συναδέλφων, αλλά όχι μέσα από τον Alpha. Αρκετών εκτός»!