Η Ελένη Φουρέιρα έχει grande κουζίνα στο σπίτι της - Ολόλευκη και πολυτελής

Βγαλμένη από περιοδικό!

Η Ελένη Φουρέιρα έχει grande κουζίνα στο σπίτι της - Ολόλευκη και πολυτελής

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε τι κουζίνα έχει η Ελένη Φουρέιρα στο σπίτι της, αφού είναι grande και πολυτελής! Μάλιστα η ίδια, την έχει αφήσει ολόλευκη και δίνει ακόμα παραπάνω φως στον χώρο. Μοιάζει βγαλμένη από περιοδικό.

Η τραγουδίστρια, φημίζεται για το στιλ της και αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να μην καθρεφτίζεται στον προσωπικό της χώρο. Η Ελένη Φουρέιρα, επέλεξε μίνιμαλ τόνους και σκανδιναβικό στιλ και σίγουρα θα ενέκρινε την διακόσμησή της μέχρι... και ο Σπύρος Σούλης.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, προσέξαμε την κουζίνα της Ελένης την ώρα μάλιστα που η ίδια τρώει πρωινό. Το σπίτι της φαίνεται αρκετά μεγάλο και φωτεινό, όπως και ο χώρος στον οποίο περνάει αρκετές ώρες της ημέρας. Άλλωστε πρόσφατα είχαμε δει και τον καναπέ στο σαλόνι της, δεν πάει το μυαλό σας τι χρώμα είναι...

Ιδού η φωτογραφία από την κουζίνα της Ελένης Φουρέιρα:

Ελένη Φουρέιρα κουζίνα

Γιατί να έχετε λευκή την κουζίνα σας όπως η Ελένη Φουρέιρα

Tο λευκό φόντο στην κουζίνα αποτελεί αναμφισβήτητα ιδανικό σκηνικό και πηγή έμπνευσης για τις καλύτερες συνταγές που πρόκειται να φτιάξετε. Στις λευκές κουζίνες δεν υπάρχει μέση λύση, ή τις μισείς ή τις λατρεύεις και επειδή εμείς εδώ ανήκουμε στην δεύτερη κατηγορία, θέλουμε να πούμε ότι αν βάλεις λίγο χρώμα σε πινελιές,θα γίνουν ακόμα πιο ξεχωριστές.

Πλακάκια βεραμάν, ανοιχτό γκρι και λαδί στις παστέλ τους εκδοχές, συνδυάζονται υπέροχα με λευκό μάρμαρο στον πάγκο και δίνοντας δροσιά και φρεσκάδα στον χώρο. Πολλά και ολόλευκα ντουλάπια και συρτάρια, οργανώνουν μια φαινομενικά μικρή κουζίνα που μπορεί όμως να χωρέσει όλα τα απαραίτητα και λίγα παραπάνω. Και εδώ το ξύλινο πάτωμα, αποτρέπει τον χώρο απ΄το να γίνει ψυχρός.