Αδιανόητο! Η Μελίνα Ασλανίδου έγινε ξανθιά - Τελείως διαφορετική στο πρόσωπο

Θα τρίβετε τα μάτια σας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο! Η Μελίνα Ασλανίδου έγινε ξανθιά - Τελείως διαφορετική στο πρόσωπο

Μοιάζει αδιανόητο αλλά είναι αλήθεια ότι η Μελίνα Ασλανίδου έγινε ξανθιά! Πλέον είναι τελείως διαφορετική στο πρόσωπο και η αλλαγή της πήγε πολύ. Εσύ θα το τολμούσες να κάνεις στροφή 360 μοιρών;

Η αλήθεια είναι πως η Άνοιξη ενδείκνυται για αλλαγές, και η τραγουδίστρια το ξέρει καλά! Η Μελίνα Ασλανίδου μας άφησε με το στόμα ανοιχτό όταν εμφανίστηκε με ξανθά μαλλιά σε εκπομπή του Alpha tv, μιας και την είχαμε συνηθίσει με πιο σκούρα απόχρωση στο.... κεφάλι της.

Ωστόσο, από εμάς είναι μεγάλο do ένα τέτοιο βήμα, αφού η λευκή της επιδερμίδα, της επιτρέπει να κάνει πραγματικά ό,τι θέλει! Πάντως, η ίδια έχει αλλάξει και άλλα πράγματα, κυρίως στο στιλ της, με την τελευταία της εμφάνιση να είναι οσκαρικού επιπέδου. Επικό απλά αυτό που φόρεσε, δες το και θα συμφωνήσεις.

Ιδού το βίντεο με τα νέα μαλλιά:

Αν είσαι ξανθιά κι εσύ σαν την Μελίνα Ασλανίδου να τι πρέπει να προσέξεις - Θα είσαι διαφορετική στο πρόσωπο αν το κάνεις

  • Χρησιμοποίησε το κατάλληλο σαμπουάν

Συχνά τείνουμε να πιστεύουμε ότι όλα τα σαμπουάν είναι ίδια και δεν έχει νόημα να αγοράζουμε ένα σαμπουάν προσαρμοσμένο στις ανάγκες μας. Αυτό όμως είναι μεγάλο λάθος. Γι αυτό φρόντισε ώστε να χρησιμοποιείς πάντα ένα καλό σαμπουάν για ξανθά μαλλιά ώστε να φυλακίζει το ξανθό χρώμα και να το διατηρεί ζωντανό! Προτίμησε να αγοράσεις ένα επαγγελματικό προϊόν και συμβουλεύσου τον κομμωτή σου που ξέρει τα μαλλιά σου.

  • Ενυδάτωσε συχνά τα μαλλιά σου

Η ενυδάτωση των μαλλιών είναι το ίδιο σημαντική με του προσώπου και του σώματός σου. Μην ξεχνάς λοιπόν να χρησιμοποιείς τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα μάσκα ενυδάτωσης. Ακόμα καλύτερα θα ήταν να την αφήσεις να δράσει αρκετή ώρα ή ακόμα και να κοιμηθείς με αυτή. Επιπλέον, ένα λαδάκι για τα μαλλιά που θα εφαρμόζεται στις άκρες είναι απαραίτητο για να παραμένουν τα μαλλιά σου ενυδατωμένα.

  • Προστάτευσε τα μαλλιά σου από τον ήλιο

Ο ήλιος είναι μεγάλος εχθρός του ξανθού καθώς αφενός αφυδατώνει τα μαλλιά και αφετέρου ανοίγει το χρώμα με αποτέλεσμα τα μαλλιά να ξεθωριάζουν. Όπως λοιπόν προστατεύεις το δέρμα σου από τον ήλιο πρέπει να προστατεύεις και τα μαλλιά σου. Μπορείς να καλύπτεις τα μαλλιά σου με ένα μεγάλο καπέλο ή με μεγάλο φουλάρι ή κορδέλα, τα οποία πέρα από το ότι προστατεύουν τα μαλλιά, προσδίδουν και στυλ! Ακόμα, θα πρέπει οπωσδήποτε να προμηθευτείς ένα αντηλιακό μαλλιών το οποίο θα ανανεώνεις συχνά ώστε να τα προστατεύσεις από τον καυτό ήλιο.

  • Απόφυγε το νερό της θάλασσας και της πισίνας

Δυστυχώς, το θαλασσινό νερό και το χλώριο της πισίνας είναι δύο ακόμα εχθροί του λαμπερού ξανθού σου μαλλιού! Ξέρω ότι μπορεί να σου ακούγεται τρελό αλλά θα πρέπει όσο μπορείς να αποφύγεις την άμεση επαφή των μαλλιών σου με το νερό. Φυσικά δεν απαγορεύεται να βάλεις τα μαλλιά σου στο νερό. Απλά μπορείς ενίοτε να μαζεύεις τα μαλλιά σου μια ψηλή κοτσίδα και να αρκείσαι σε μια βουτιά χωρίς να βρέξεις το κεφάλι σου. Είναι μια θυσία που πρέπει να κάνεις για τα όμορφα ξανθά μαλλιά σου!