Καλό Μεσημεράκι: Είναι επίσημο - Ο τραγουδιστής των Alcatrash γύρισε πίσω - Τι είχε ετοιμάσει;

Λαμπερή έναρξη

Καλό Μεσημεράκι: Είναι επίσημο - Ο τραγουδιστής των Alcatrash γύρισε πίσω - Τι είχε ετοιμάσει;

Και όμως είναι επίσημο! Ο τραγουδιστής των Alcatrash γύρισε πίσω στο Καλό Μεσημεράκι και είναι γεμάτος ενέργεια! Άλλωστε ο ίδιος είχε εμφανιστεί και στο τέλος της χτεσινής εκπομπής, όπου και αποκάλυψε πως θα γύρναγε πίσω. Τι είχε ετοιμάσει για την σημερινή εκπομπή;

O ίδιος όπως είχε γίνει γνωστό είχε ένα πρόβλημα που τον ανάγκασε να αποσυρθεί από το πόστο του, ωστόσο γύρισε δριμύτερος και ποιο έτοιμος από ποτέ.

Μπορεί χτες να έκανε μια guest εμφάνιση στο τέλος της εκπομπής, ωστόσο σήμερα μπήκε δυναμικά στο πλατό και άρχισε τα τραγούδια του, τα οποία και όλοι οι τηλεθεατές αγαπούν. Μιας και μιλάμε για το Καλό Μεσημεράκι, δεν θα πιστέψετε ποιος "εισέβαλε" στο πλατό και άφησε τον παρουσιαστή "κάγκελο"

Ωστόσο πριν την εμφάνιση του τραγουδιστή των Alcatrash στο Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς συναντήθηκε μετά από τρία χρόνια με παλιά του συνεργάτιδα

Ο Νίκος Μουτσινάς συναντήθηκε μετά από τρία χρόνια με παλιά του συνεργάτιδα και δεν έκρυψε την συγκίνησή του on camera! Ο ίδιος εν ώρα εκπομπής είχε μια μεγάλη έκπληξη που δεν περίμενε και όταν την είδε "ξέσπασε".

Ο λόγος για την Τζώρτζια Παναγή, με την οποία είχαν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν στην εκπομπή "Ξαναδέστε τους". Η ίδια μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια του My Style Rocks, στο οποίο συμμετέχει έκαναν την δική τους θεαματική εμφάνιση.

Ενώ, η εκπομπή βρισκόταν σε εξέλιξη, ξαφνικά ακούστηκε το τραγούδι «Έλα-Έλα» της Λένας Ζευγαρά και το πλατό «εισέβαλαν» τα κορίτσια μεταμφιεσμένες σε Βάνια. Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο. Μιας και μιλάμε για Απόκριες και εμφανίσεις δείτε και τι επέλεξε να φορέσει σήμερα, Τσικνοπέμπτη, η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.