"Βόμβα" στο Buckingham - Αυτή είναι η ημερομηνία που ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα πουν οριστικά αντίο στο παλάτι

Η απελευθέρωση πλησιάζει

"Βόμβα" έσκασε στο Buckingham μιας και ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία που ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα πουν οριστικά αντίο στο παλάτι και θα "ελευθερωθούν" μια και για πάντα.

Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε από το ίδιο το Παλάτι, ενώ η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε κάνει γνωστό πως ο εγγονός της και η Markle θα αποδεσμευτούν μέσα στην άνοιξη.

Η ίδια όπως τόνισε θα πρέπει να τελειώσουν όλα τους τα καθήκοντα, με το τελευταίο να γίνεται στις 9 Μαρτίου, η ημέρα της Κοινοπολιτείας, όπου Harry και Meghan θα βρεθούν δίπλα στη βασίλισσα στο Westminster Abbey.

Ενώ η μέρα που θα φύγουν οριστικά θα είναι στις 1 Απριλίου. Μιας και μιλάμε για το βασιλικό ζεύγος εσείς ακούσατε ότι η Μeghan μπορεί να είναι έγκυος ξανά; Ποια η αλήθεια;

Πριν την "βόμβα" στο Buckingham ωστόσο για την ημερομηνία αποχώρησης η Meghan και ο Harry άφησαν πίσω Kate Middleton και William - Τι συνέβη

Megan Markle και πρίγκιπας Χάρι άφησαν μερικές θέσεις πίσω τους Kate Williaam και πρίγκιπα William. Τι ακριβώς έγινε;

Μπορεί η Megan και ο Harry να αποφάσισαν να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα επιλέγοντας μια πιο ήρεμη ζωή ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει την δημοτικότητα του ζευγαριού, που μοιάζει να είναι αρκετά ευτυχισμένο, μετά και τις τελευταίες αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή του. Και η Αμερική ειδικά φαίνεται να "ψηφίζει" Megan και Harry τουλάχιστον όπως προκύπτει και από μια λίστα με τα αγαπημένα διάσημα ζευγάρια!

Ειδικότερα ο πάροχος δεδομένων SEMrush αποκάλυψε μία λίστα με τα αγαπημένα πιο διάσημα ζευγάρια της Αμερικής. Να πούμε βέβαια ότι σε αυτή τη λίστα βρίσκονται και ορισμένα ζευγάρια που δεν είναι πλέον μαζί ωστόσο το ενδιαφέρον βρίσκεται αλλού!

Το ζεύγος Megan και Harry που έχει φύγει ήδη για τον Καναδά, με την Madonna βέβαια να τους δίνει μια άλλη ιδέα, βρέθηκαν πιο ψηλά στην λίστα με τα πιο αγαπημένα διάσημα ζευγάρια από ότι ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton! Βέβαια ενδιαφέρον είναι ότι στο νούμερο 16 της λίστας βρέθηκαν η Kim Kardashian και ο Kanye West!