My Style Rocks Gala: Στο στόχαστρο για ακόμα μια φορά η Κιάρα

Γιατί την κατηγόρησαν αυτή τη φορά;

My Style Rocks Gala: Στο στόχαστρο για ακόμα μια φορά η Κιάρα

Στο στόχαστρο για ακόμα μια φορά βρέθηκε η Κιάρα στο My Style Rocks Gala και προκάλεσε πανικό με την εμφάνισή της, και όχι με την καλή έννοια. Μέσα στη βδομάδα είχε γίνει γνωστό πως η ίδια ζήτησε την βοήθεια της μητέρας της για διάφορα looks της.

Γεγονός που προκάλεσε "ταραχή" μιας και αρκετοί την κατηγόρησαν ότι παίρνει έτοιμα outfits, κάτι που φυσικά εκείνη αρνήθηκε. Αυτό ωστόσο ήρθε στο φως και απόψε για ακόμα μια φορά, όταν η Χριστιάνα την κατηγόρησε ότι το look της ήταν «έτοιμο».

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Θεωρώ πως σε πήρανε και σε τοποθέτησαν σε ένα σύνολο», με την Κιάρα να απαντάει, «Ποιος με τοποθέτησε; Η μαμά μου; Ο στιλίστας;» Τότε η Χριστιάνα δεν απάντησε με την άποψή της να μην αλλάζει, μιας και πιστεύει πως ήταν άδικη η σημερινή βαθμολόγηση της Κιάρας.

Και μιας και μιλάμε για το My Style Rocks, εσείς είδατε σήμερα που βγήκαν τα μαχαίρια; Η Τόνια και η Νέλλυ εκτός εαυτού

Πριν το Gala του My Style Rocks και το στόχαστρο η Κιάρα "ξέσπασε" σε κλάματα

"Ξέσπασε" σε κλάματα η Κιάρα στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, έπειτα από την εμφάνισή της! Τι συνέβη ακριβώς και για ποιο λόγο η παίκτρια δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της;

Η κριτική που της ασκήθηκε ήταν πιο "σκληρή" από ότι περίμενε και όπως ανέφερε αυτή η περίοδος είναι αρκετά δύσκολη για την ίδια.

Η εμφάνισή της δημιούργησε πολλά σχόλια στο πλατό, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να της λέει χαρακτηριστικά πως η εμφάνισή της ήταν μεν καλή, αλλά όχι δικιά της. Τότε ήταν που και εκείνη τόνισε πως όντως την βοήθησε η μητέρα της με το look της, ενώ ανέφερε πως στην αρχή του σόου είχε εμπιστευτεί λάθος άτομα που προσπάθησαν να της "χαλάσουν" την εικόνα.

Από τότε όπως η ίδια είπε θέλησε να αλλάξει το look της, και για αυτό άρχισε να παίρνει συμβουλές τόσο από την μητέρα της, όσο και από τα σχόλια των κριτών στις άλλες κοπέλες. Αφού της ασκήθηκε η κριτική η ίδια τόνισε πως αυτή η περίοδος της ζωής της είναι αρκετά δύσκολη και τότε ξέσπασε σε κλάματα, μιας και της ήρθαν όλα μαζεμένα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο. Και μιας και αναφερθήκαμε σε σχόλια του Κουδουνάρη, είχατε δει το τελευταίο του που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!