My Style Rocks - Gala Highlights: Τα νεύρα, το ξέσπασμα της Κιάρα και η αποχώρηση

Αδιανόητα περιστατικά στο χτεσινό Gala!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks - Gala Highlights: Τα νεύρα, το ξέσπασμα της Κιάρα και η αποχώρηση

Όλα όσα έγιναν στο Gala του My Style Rocks μέσα από Highlights! Τα νεύρα, το ξέσπασμα της Κιάρα και η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε! Αν το χάσατε χτες, δείτε τις καλύτερες στιγμές από το επεισόδιο και όχι μόνο.

Στο στόχαστρο για ακόμα μια φορά βρέθηκε η Κιάρα στο My Style Rocks Gala και προκάλεσε πανικό με την εμφάνισή της, και όχι με την καλή έννοια. Μέσα στη βδομάδα είχε γίνει γνωστό πως η ίδια ζήτησε την βοήθεια της μητέρας της για διάφορα looks της.

Γεγονός που προκάλεσε "ταραχή" μιας και αρκετοί την κατηγόρησαν ότι παίρνει έτοιμα outfits, κάτι που φυσικά εκείνη αρνήθηκε. Αυτό ωστόσο ήρθε στο φως και απόψε για ακόμα μια φορά, όταν η Χριστιάνα την κατηγόρησε ότι το look της ήταν «έτοιμο».

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Θεωρώ πως σε πήρανε και σε τοποθέτησαν σε ένα σύνολο», με την Κιάρα να απαντάει, «Ποιος με τοποθέτησε; Η μαμά μου; Ο στιλίστας;» Τότε η Χριστιάνα δεν απάντησε με την άποψή της να μην αλλάζει, μιας και πιστεύει πως ήταν άδικη η σημερινή βαθμολόγηση της Κιάρας.

Και μιας και μιλάμε για το My Style Rocks, εσείς είδατε σήμερα που βγήκαν τα μαχαίρια; Η Τόνια και η Νέλλυ εκτός εαυτού

My Style Rocks: Ποια παίκτρια αποχώρησε και ποια κέρδισε στο αποψινό Gala;

My Style Rocks Gala είχαμε απόψε Παρασκευή και μια παίκτρια ήταν αυτή που αποχώρησε και μια που κατάφερε να κερδίσει και να αποσπάσει και το χρηματικό ποσό των 2.000; Ποια λοιπόν κέρδισε και ποιας μας αποχαιρέτησε;

Στη δεκαετία του ’80, μας ταξίδεψαν σήμερα οι διαγωνιζόμενες στο Gala του My Style Rocks. Οι έντεκα κοπέλες έβαλαν τα δυνατά τους και με τις ευφάνταστες εμφανίσεις τους προσπάθησαν να αποσπάσουν τα θετικά σχόλια της κριτικής επιτροπής αλλά και των συμπαικτριών τους.

Ωστόσο μία ήταν αυτή που κατάφερε να βγει νικήτρια της εβδομάδας, και αυτή ακούει στο όνομα Μαρία Καζαριάν, ενώ αυτή που δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με το look της ήταν η Νέλλυ Ράι, που ήρθε αντιμέτωπη με την Τζώρτζια, και εν τέλη δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές, με αποτέλεσμα να πάρει τον χαμηλότερο βαθμό.

Και μιας και και μιλάμε για το My Style Rocks, εσείς είχατε δει το τελευταίο σχόλιο του Κουδουνάρη που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

My Style Rocks Gala: Μεγάλη ανατροπή - Παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς

Χαμός προκλήθηκε στο πλατό του My Style Rocks Gala στον ΣΚΑΙ, καθώς υπήρξε μεγάλη ανατροπή, όταν παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς! Αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, η ίδια δήλωσε πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει άλλο στο σόου.

Ο λόγος για την Κρίστεν Λεωτσάκου, που λίγο μετά την ανακοίνωση της νικήτριας της βραδιάς και λίγο πριν την ανακοίνωση του κοριτσιού που θα φύγει, σηκώθηκε και δήλωσε πως επιθυμεί να φύγει.

Τότε ήταν που όλες έμειναν με το στόμα ανοιχτό και ο Λάκης Γαβαλάς της είπε πως από τώρα θα ανακουφιστεί και της ευχήθηκε τα καλύτερα.

My Style Rocks Gala οικειοθελής αποχώρηση