Θυμάστε αυτή τη παίκτρια του Survivor «ήσυχη»; - Θα πάθετε αμόκ αν την δείτε σήμερα

Τρομερή αλλαγή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θυμάστε αυτή τη παίκτρια του Survivor «ήσυχη»; - Θα πάθετε αμόκ αν την δείτε σήμερα

Θυμάστε αυτή τη παίκτρια του Survivor που ήταν «ήσυχη» και πιο ήρεμη σε σύγκριση με τους υπόλοιπους; Ξεχάστε την γιατί θα πάθετε αμόκ αν την δείτε σήμερα! Η ίδια ανέβασε φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Δοβλιατίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor του 2017. Η παίκτρια είχε τους δικούς της θαυμαστές και συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Μια ματιά στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media ωστόσο θα κάνει όσους δεν την συμπαθούσαν τόσο να αλλάξουν γνώμη. Πρόσφατα μάλιστα η Ελισάβετ Δοβλιατίδου πόζαρε σε καυτή φωτογράφιση, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Και μιας και μιλάμε για το Survivor εσείς ακούσατε ποιος πρώην παίκτης ανακοίνωσε πως έγινε για πρώτη φορά πατέρας; Θα μείνετε άφωνοι γιατί δεν θα σας πήγαινε το μυαλό με τίποτα.

"Κόλαση" ωστόσο μετά την "ήσυχη" παίκτρια προκάλεσε ακόμη μια πρώην διαγωνιζόμενη του Survivor! Προκάλεσε "τσουνάμι" με το μικροσκοπικό της μπικίνι!

"Τσουνάμι" προκάλεσε στα social media η φωτογραφία που ανάρτησε η πρώην παίκτρια του Survivor, με το μικροσκοπικό της μπικίνι να είναι αυτό που λέμε "κόλαση"!

Άκρως εντυπωσιακή η πρώην παίκτρια του Survivor που "μοίρασε" εγκεφαλικά με την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Ο λόγος για την Βιργινία Δικαιούλια που με το μικροσκοπικό λεοπάρ μαγιό της έφερε ξανά το καλοκαίρι. Είναι σκέτη κόλαση! Δεν συμφωνείτε;

Αποκάλεσαν "ύαινα" την νικήτρια του Survivor; Δημόσια απάντηση έδωσε η Κατερίνα Δαλάκα