Ζευγάρι «βόμβα» στην ελληνική showbiz - Ο 45χρονος ηθοποιός ερωτεύτηκε 27χρονη καλλονή

Τους χωρίζουν 18 χρόνια αλλά δε μασάνε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζευγάρι «βόμβα» στην ελληνική showbiz - Ο 45χρονος ηθοποιός ερωτεύτηκε 27χρονη καλλονή

Ένα νέο ζευγάρι έσκασε σαν «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Ο 45χρονος ηθοποιός ερωτεύτηκε 27χρονη καλλονή και έχουμε λεπτομέρειες για το ειδύλλιο. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκατοίκηση δεν είναι μακριά και οι δυο τους δεν υπολογίζουν τίποτα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Reallife και την Νίκη Κώτσου, ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Βαλεντίνης Παπαδάκη. Αυτά που τους ενώνουν είναι πολλά αφού εκτός του ότι και οι δυο κατάγονται από την Κρήτη, μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη γυμναστική και τη ζωή.

Πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού αναφέρουν στην εφημερίδα πως η 27χρονη καλλονή είναι μια από τις πιο επιτυχημένες μακιγιέζ και αγαπά ιδιαίτερα τη δουλειά της, ενώ σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης! Να θυμίσουμε ότι η προηγούμενη σχέση του Κώστα Σόμμερ ήταν με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.. Είναι η όχι ζευγάρι με το Γιώργο Αγγελόπουλο; Δείτε εδώ!

Κώστας Σόμμερ σύντροφος Βαλεντίνη

Οι κοιλιακοί του 45χρονου ηθοποιού μας είχαν τρελάνει μετά τον χωρισμό με την καλλονή πρώην

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός χώρισε πριν από μερικούς μήνες και πλέον περνάει ξένοιαστες καλοκαιρινές στιγμές και μοιράζει εγκεφαλικά με τους κοιλιακούς του στις φωτογραφίες του.

Έπειτα από 3,5 μήνες κοινής πορείας και συγκατοίκησης, αφού η σύντροφός του είχε μετακομίσει στο σπίτι του στον Άλιμο, πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

«Σε όλες μου τις σχέσεις πάντα υπήρχαν ταξίδια. Δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα. Οικόπεδα χωρίζουμε; Όλα καλά. Τι να κάνεις; Έτσι είναι η ζωούλα. Ολοκληρώθηκε ο κύκλος, κάποια στιγμή πρέπει να πάμε παρακάτω» είχε πει, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Σόμμερ στις πρώτες του δηλώσεις.

Πλέον, ο ηθοποιός είναι ανοιχτός σε νέες περιπέτειες, και όπως καθημερινά βλέπουμε στον λογαριασμό του στο Instagram απολαμβάνει τις διακοπές του.