Η απάντηση "φωτιά" του Σάββα Πούμπουρα στην Κατερίνα Καινούργιου - Τα είπε όλα σε 5 λέξεις

"Δεν χρωστάω σε κανέναν"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η απάντηση

Δεν θα πιστέψετε την απάντηση "φωτιά" του Σάββα Πούμπουρα προς την Κατερίνα Καινούργιου! Ο ίδιος τα είπε όλα σε 5 λέξεις και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο People, και τον Μαρίνο Βυθούλκα, ο Σάββας Πούμπουρας, μίλησε "ανοιχτά" για το Best Friend's Fear και τα σχόλια που έχει δεχτεί, ανάμεσα σε αυτά και της Κατερίνας Καινούργιου.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Μολονότι έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα από τον Δεκέμβρη, πολλοί ήταν εκείνοι που πήραν εμένα αλλά και το κανάλι και ζήτησαν να μην τους κάνουμε φάρσα. Υπάρχουν τέτοια περιστατικά.

Η Καινούργιου μού έκανε πλάκα και με ένα insta story, κάνοντας χιούμορ, μου είπε πως θα μου κάνει μήνυση αν της κάνω φάρσα. Δεν καταφέρομαι εναντίον κανενός και κοιτάω πάντα να κάνω τη δουλειά μου. Από την άλλη, αντιλαμβάνομαι πως αυτές οι εκπομπές αναπαράγουν και σχολιάζουν ό,τι γίνεται σε άλλες εκπομπές. To να λέει κάποιος κάτι για ένα concept και γιατί ένα κανάλι δεν κάνει κάτι για το συγκεκριμένο concept δεν με αφορά. Με την ίδια λογική μπορούν όλοι να βγουν και να τους κρίνουν όλους.

Δεν θα μπω ποτέ στη διαδικασία να απαντήσω. Δεν χρωστάω εξήγηση σε κανέναν. Απλώς ακούω ευχάριστα τα σχόλια και γελάω. Τίποτα άλλο. Την Κατερίνα τη γνωρίζω πολλά χρόνια. Πάντα θα πούμε ένα “γεια” όταν συναντηθούμε. Αλλά να σου πω και κάτι; Πέρα από αυτό που είπε, έχει πει και πολλά θετικά για την εκπομπή και για φάρσες που της άρεσαν. Νομίζω πως η Κατερίνα είναι φαν της εκπομπής μας». Και μιας και μιλάμε για τον Σάββα Πούμπουρα και την εκπομπή του, δείτε την απίστευτη φάρσα στην Τζένη Μελιτά, που την "έλιωσε". Δεν θα πιστέψετε τι της έκανε.

Πριν την απάντηση του Σάββα Πούμπορα δείτε τι είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου για το Best Friend's Fear! "Ελάτε τώρα..."

"Ελάτε τώρα! Ελάτε! Είναι πολύ ακραία και τραβηγμένα!” "Έξαλλη" η Κατερίνα Καινούργιου με τον Σάββα Πόυμπουρα και το Best Friend's Fear! Τι ήταν αυτό που την έβγαλε εκτός εαυτού;

Η παρουσιάστρια φανερά ενοχλημένη με τις φάρσες του παιχνιδιού, δεν μπόρεσε να κρατηθεί άλλο και "ξέσπασε" on air!

Χαρακτηριστικά είπε, “Παιδιά με συγχωρείτε, έμεινα με το στόμα ανοιχτό! Δεν το είχα δει μες στο Σαββατοκύριακο. Δεν είδα τηλεόραση. Το βλέπω τώρα. Του έβαλαν και κουκούλα; Όχι, όχι παιδιά! Τον Σάββα τον αγαπώ και τον εκτιμώ αλλά και στον ΑΝΤ1 πως τα αφήνουν αυτά τα πράγματα; Ελάτε τώρα… Ελάτε… Είναι πολύ ακραία και τραβηγμένα”.

“Την συγκεκριμένη εκπομπή, επειδή και ο Σάββας είναι πολύ αγαπητός στα νέα παιδιά, την βλέπουν και μικρά παιδιά. Δεν λέω ανήλικα, υπάρχει σήμα καταλληλότητας. Τι είναι αυτά; Όχι, όχι παιδιά! Σας παρακαλώ τώρα! Τι συζητάμε…”.

Επίσης ξέσπασε και ο παρουσιαστής της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι κατά του Πούμπουρα για δεύτερη φορά! «Τι αστείο ρε φίλε, ποιος το σκέφτηκε;»