YFSF: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς

Ποιος τα κατάφερε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
YFSF: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς

Εντυπωσιακή ήταν ακόμα μια βραδιά του YFSF, με λαμπερές εμφανίσεις για την έναρξη του show και με τους διαγωνιζόμενους να βάζουν τα δυνατά τους. Ένας όμως κατάφερε να είναι ο μεγάλος νικητής της πρεμιέρας του show μεταμφιέσεων.

Μπορεί να είδαμε πολλές μεταμφιέσεις, άλλες αρκετά αστείες, άλλες πολύ εντυπωσιακές όλες όμως άψογες, ωστόσο ο μεγάλος νικητής της βραδιάς που κέρδισε τόσο τους κριτές όσο και το κοινό ήταν ένας.

Νικήτρια της βραδιάς ήταν η Μαρία Ανδρούτσου, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της ως Tones and I και πήρε πολύ καλές κριτικές.

YFSF νικητής

Η Μαρία κέρδισε το κοινό και ήρθε πολύ κοντά με την εμφάνιση του Χρανιώτη, ωστόσο επειδή η ψήφος του κοινού μετράει περισσότερο από τις υπόλοιπες, κατάφερε να πάρει το 12 κατάφερε και να κερδίσει.

Πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή του YFSF και της βραδιάς, η "Παγώνα" από τις Άγριες Μέλισσες έγινε Άντζελα Δημητρίου

Χαμός επικράτησε με την τηλεοπτική "Παγώνα" από τις Άγριες Μέλισσες! Βγήκε στην σκηνή του YFSF και έγινε Άντζελα Δημητρίου, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Η Δανάη Λουκάκη, βγήκε και προκάλεσε πανικό, μιας και κανείς δεν περίμενε αυτή την εμφάνιση, με τον Δημήτρη Σταρόβα να λέει μάλιστα ότι του άρεσε το look.

H ηθοποιός τραγούδησε το "Φτάνει" της Άντζελας Δημητρίου, όπως ήταν στο βίντεο κλιπ, και η εμφάνισή της, όσο και το τραγούδι ήταν κάτι που πολλοί από την κριτική επιτροπή δεν ήθελαν να θυμούνται. Δείτε αναλυτικά την εμφάνισή της στο παρακάτω βίντεο. Μιας και μιλάμε για το σόου εσείς ξέρετε τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της Μπεκατώρου και τον σταθμό;

Πριν την "Παγώνα" και τις Άγριες Μέλισσες, δείτε την στιγμή που "λύγισε" στην σκηνή του YFSF ο Ηλίας Μπογδάνος

"Λύγισε" στην σκηνή του YFSF ο Ηλίας Μπογδάνος. Έπειτα από την μοναδική του ερμηνεία ως Αλκίνοος Ιωαννίδης, τόσο εκείνος, όσο και οι κριτές δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την συγκίνησή τους, με τον ίδιο να ξεσπά.

Το τραγούδι που έπρεπε να ερμηνεύσει είναι από τα πιο γνωστά του τραγουδιστή και αγαπημένα, "Ο Προσκυνητής", ένα τραγούδι που όπως τόνισαν και οι κριτές χρειάζεται αρκετό πάθος.

Κάτι που αν και φοβόταν αρχικά ο Μπογδάνος, το κατάφερε και με το παραπάνω, ξεσηκώνοντας το κοινό, με τα χειροκροτήματα να πέφτουν βροχή. Δείτε αναλυτικά την ερμηνεία που συγκίνησε στο παρακάτω βίντεο.