My Style Rocks: Spoiler - "βόμβα" - Αυτή είναι η κοπέλα που θα αποχωρήσει

Ποια θα πει αντίο στο τέλος της εβδομάδας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Spoiler -

Spoiler "βόμβα" έσκασε για το My Style Rocks και την κοπέλα που θα αποχωρήσει στο τέλος της εβδομάδας. Δεν θα πιστέψετε ποια είναι. Μετά την διπλή αποχώρηση στο gala της Παρασκευής, με την οικειοθελώς αποχώρηση της Κρίστεν Λεωτσάκου και την κανονική της Νέλλυ, ήρθε το όνομα άλλης μιας παίκτριας που χαιρετά.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, αλλά και τα social media των κοριτσιών, μια κατάφερε να "προδώσει" την αποχώρησή της, με πολλά ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό μακριά από το πλατό της εκπομπής.

Ο λόγος για την Τζόρτζια Παναγή, που όπως αποκάλυψε στα insta stories της, το Σαββατοκύριακό της το πέρασε έξω χαλαρά απολαμβάνοντας τον ήλιο, την Αθήνα και τα νυχτερινά της κέντρα.

My Style Rocks spoiler αποχώρηση

Και μιας και μιλάμε για το My Style Rocks, εσείς είδατε χτες που βγήκαν τα μαχαίρια; Η Τόνια και η Νέλλυ εκτός εαυτού

Πριν το spoiler "βόμβα" στο My Style Rocks Gala, στο στόχαστρο βρέθηκε για ακόμα μια φορά η Κιάρα

Στο στόχαστρο για ακόμα μια φορά βρέθηκε η Κιάρα στο My Style Rocks Gala και προκάλεσε πανικό με την εμφάνισή της, και όχι με την καλή έννοια. Μέσα στη βδομάδα είχε γίνει γνωστό πως η ίδια ζήτησε την βοήθεια της μητέρας της για διάφορα looks της.

Γεγονός που προκάλεσε "ταραχή" μιας και αρκετοί την κατηγόρησαν ότι παίρνει έτοιμα outfits, κάτι που φυσικά εκείνη αρνήθηκε. Αυτό ωστόσο ήρθε στο φως και απόψε για ακόμα μια φορά, όταν η Χριστιάνα την κατηγόρησε ότι το look της ήταν «έτοιμο».

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Θεωρώ πως σε πήρανε και σε τοποθέτησαν σε ένα σύνολο», με την Κιάρα να απαντάει, «Ποιος με τοποθέτησε; Η μαμά μου; Ο στιλίστας;» Τότε η Χριστιάνα δεν απάντησε με την άποψή της να μην αλλάζει, μιας και πιστεύει πως ήταν άδικη η σημερινή βαθμολόγηση της Κιάρας.

Και μιας και αναφερθήκαμε σε σχόλια του Κουδουνάρη, είχατε δει το τελευταίο του που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!