Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με ρόλει στα μαλλιά - Φωτογραφία μέσα από το καμαρίνι της στον Alpha tv

Αδιανόητη φωτογραφία!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με ρόλει στα μαλλιά - Φωτογραφία μέσα από το καμαρίνι της στον Alpha tv

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε την διαφορά και βγήκε φωτογραφία μέσα από το καμαρίνι της στον Alpha tv με ρόλει στα μαλλιά! Φουλ ακομπλεξάριστη και πάντα καλλονή, η παρουσιάστρια παρέδωσε μαθήματα αυτοσαρκασμού με ένα μόνο post.

Άλλωστε η σχετική ανάρτηση έγινε μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Η ίδια, σκίζει φέτος στο Καλύτερα δε γίνεται και το καλό κλίμα που υπάρχει στα παρασκήνια, βγαίνει προς τα έξω. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δε, είναι στα καλύτερα της και προσωπικά, αφού η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο πάει από το καλό στο καλύτερο...

Μάλιστα το ζευγάρι είχε κάνει πρόσφατα απόδραση στα χιόνια (Δείτε εδώ τις παραμυθένιες φωτογραφίες τους). Το μεσημέρι της Κυριακής ένας συνεργάτης της, μπούκαρε κυριολεκτικά μέσα στο καμαρίνι της στον Alpha tv και την τράβηξε φωτογραφία την ώρα που ήταν με ρόλει στα μαλλιά. Δείτε την:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη ρόλει στα μαλλιά

Με το πιο hot χρώμα της σεζόν στα μαλλιά της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Το φροντίζει με ρόλει ακόμα και στο καμαρίνι της στον Alpha tv

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε το πιο hot χρώμα της σεζόν στα μαλλιά της, είπε αντίο στο ξανθό και είναι πιο όμορφη από ποτέ. Η παρουσιάστρια μετά από καιρό άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά της και είναι άκρως εντυπωσιακή με την αλλαγή.

Η παρουσιάστρια του ALPHA τον τελευταίο καιρό πειραματίζεται αρκετά με τα μαλλιά της, το μήκος τους αλλά και τις αποχρώσεις του.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε παραμείνει πιστή στο ξανθό. Πλέον όμως αποτελεί παρελθόν καθώς η ίδια αποφάσισε να επιστρέψει και πάλι πίσω στο καστανό.Εντωμεταξύ δείτε και τι τρώει για να διατηρεί την σιλουέτα της

Στο ίδιο μήκος μακρύ καρέ δηλαδή και με μια πιο σκούρα απόχρωση παραμένει το ίδιο όμορφη. Και νομίζουμε πως αυτή η αποχρώση την γλυκαίνει και λίγο πιο πολύ.

Δείτε την αλλαγή της:

Βαλαβάνη Βασάλος