Ευθύμης Ζησάκης: Δίνει την δική του απάντηση στις κατηγορίες για το ατύχημα

Τι συνέβη πραγματικά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευθύμης Ζησάκης: Δίνει την δική του απάντηση στις κατηγορίες για το ατύχημα

Ο Ευθύμης Ζησάκης δίνει την δική του απάντηση στις κατηγορίες για το ατύχημα, που τον ήθελαν να σηκώνεται και να φεύγει. O συνάδελφος του που εργάζεται και ως ταξιτζής αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες του τροχαίου που φέρεται να είχαν.

Τι συνέβη πραγματικά στον ηθοποιό και στον ιδιοκτήτη ταξί, Βαγγέλη Πυρινή, ο οποίος τον κατηγορεί πως προκάλεσε ατύχημα και εξαφανίστηκε; Ο ηθοποιός δίνει ένα τέλος στα όλα όσα ακούγονται.

Για το συμβάν μίλησαν στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, όπου τόνισαν ότι ο Ευθύμης Ζησάκης αρνείται τα όσα ισχυρίζεται ο Βαγγέλης Πυρινής, ενώ αποκαλύπτει πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, διαψεύδοντας κατηγορηματικά το ατύχημα.

Ωστόσο μιας και μιλάμε για τον γνωστό ηθοποιό, εσείς ακούσατε την πιο πρόσφατη συνέντευξή του; Έκανε αποκάλυψη "βόμβα'! Δεν θα πιστέψετε με ποια είναι σε σχέση!

Πριν την απάντηση του Ευθύμη Ζησάκη δείτε αναλυτικά το story για το ατύχημα και τις κατηγορίες

Δύσκολες ώρες περνάει ο Ευθύμης Ζήσακης, καθώς ηθοποιός τον κατηγορεί προκάλεσε ατύχημα και εξαφανίστηκε.O συνάδελφος του που εργάζεται και ως ταξιτζής αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες του τροχαίου που φέρεται να είχαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο καταγγέλλων Βαγγέλης Πυρίνης, ηθοποιός και ιδιοκτήτης ταξί έχει καταθέσει αγωγή αναφέροντας πως ο αγαπημένος ηθοποιός προκάλεσε ατύχημα με το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε. Μάλιστα, κατηγορεί τον Ευθύμη Ζησάκη για υπεροπτική συμπεριφορά τη στιγμή που κυκλοφορούσε ανασφάλιστος με το πολυτελές αυτοκίνητό του.

«Το ταξί ήταν σταματημένο και ήρθε από πίσω ο Ζησάκης και το τράκαρε, προκαλώντας υλικές ζημιές. Προφασίστηκε ότι βιάζεται για πρόβα και ζήτησε να μην έρθει η Τροχαία και ότι θα τα έβρισκαν με τον οδηγό του ταξί που ανήκει σε μένα, ανταλλάσσοντας στοιχεία. Την επόμενη, όμως, μέρα πληροφορηθήκαμε ότι ο ηθοποιός είχε το αυτοκίνητό του ανασφάλιστο. Κάλεσα δεκάδες φορές τον Ζησάκη και με αγνοούσε επιδεικτικά… Με αντιμετώπισε με τσαμπουκά, με έπαρση και υποτιμητικά. Έτσι αποφάσισα να κινηθώ νομικά και πήγα στο Επικουρικό Ταμείο για να αποζημιωθώ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Πυρίνης στην εφημερίδα. Ωστόσο ο ηθοποιός παρά τους μπελάδες δηλώνει ερωτευμένος! Δείτε με ποια...

Η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια εδώ και περίπου δύο χρόνια, με την πλευρά του μηνυτή να αξιώνει τα χρήματά της αποζημίωσης από το Επικουρικό Ταμείο. Εφόσον δικαιωθεί ο ιδιοκτήτης ταξί, ο κ. Ζησάκης οφείλει να καταβάλει στο Επικουρικό Ταμείο το χρηματικό ποσό της αποζημίωσης.