My style rocks: H ανακοίνωση της Κατερίνα Στικούδη - «Κάγκελο» στο πλατό

Τι αλλάζει στο παιχνίδι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My style rocks: H ανακοίνωση της Κατερίνα Στικούδη - «Κάγκελο» στο πλατό

«Κάγκελο» έμειναν όλες οι παίκτριες στο πλατό του «My style rocks» με την ανακοίνωση που έκανε η Κατερίνα Στικούδη. Αποκάλυψε στον αέρα, τι αλλάζει στο παιχνίδι από εδώ και στο εξής, μετά την είσοδο μιας νέας διαγωνιζόμενης.

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε για το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ και η Έλενα Χριστοπούλου, ο Λάκης Γαβαλάς και ο Στέλιος Κουδουνάρης έκατσαν στις καρέκλες τους για να σχολιάσουν τις στιλιστικές επιλογές των κοριτσιών.

Μετά την είσοδο της νέας παίκτριας, η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε στις παίκτριες του «My style rocks» πως τα κορίτσια δεν θα γίνουν 11 όπως θα περίμεναν οι τηλεθεατές μετά το Gala της Παρασκευής, όπου δυο παίκτριες αποχώρησαν. Η μία ήταν η Νέλλη Ραί και η άλλη η Κρίστεν Λεοτσάκου.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, οι παίκτριες θα μείνουν 10 μετά την προσθήκη της νέας κοπέλας, της Αρετής.

Να σημειώσουμε, πως στο πλατό του My style rocks η Κατερίνα Στικούδη πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις. Όπως αυτή με το απίστευτο σκίσιμο.

Ποια είναι η νέα κοπέλα στο My style rocks που μας σύστησε η Κατερίνα Στικούδη;

Μια καινούρια εβδομάδα ξεκινά για το «My style rocks» και μια νέα παίκτρια μπαίνει στο παιχνίδι. Μάλιστα, σας έχουμε spoiler. Ποια είναι η καταγωγή της και γενικά τι δεν ξέρουμε για την Αρετή Λις, την κοπέλα που μπαίνει με σκοπό να κερδίσει τον έπαθλο;

Σήμερα στις 17:05 στον ΣΚΑΙ, θα δούμε την 27χρονη Αρετή που κατάγεται από την Γερμανία να στέκεται μπροστά από συμπαίκτριες και κριτές για να σχολιαστεί. Μπορεί να σπούδασε Γερμανική Φιλολογία, ωστόσο δεν ασχολήθηκε ποτέ, καθώς η μόδα την κέρδισε.

Στην Ελλάδα, αλλά και στην Γερμανία, εργάστηκε διακοσμώντας βιτρίνες καταστημάτων, ενώ και στην Μύκονο στον τομέα των πωλήσεων. Έχει εργαστεί και ως μοντέλο, κάνοντας φωτογραφίσεις σε περιοδικά.

Μετά την διπλά αποχώρηση «βόμβα» της περασμένης Παρασκευής, όπου στο Gala είδαμε νεύρα, τσακωμούς και κλάματα, η Αρετή, έρχεται να φέρει ανατροπές.