Σε σχέση η Ναταλία Γερμανού; Η αποκάλυψη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Η δήλωση που πυροδότησε τις φήμες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε σχέση η Ναταλία Γερμανού; Η αποκάλυψη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Ναταλίας Γερμανού έγινε μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα σήμερα το μεσημέρι. Είναι σε σχέση η παρουσιάστρια; Η δήλωση που πυροδότησε τις φήμες πως είναι ερωτευμένη ξανά.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ρώτησε τον Νίκο Γεωργιάδη, αν η Ναταλία Γερμανού βρίσκεται αυτή την περίοδο σε κάποια σχέση, και εκείνο δεν δίστασε να απαντήσει.

Ο δημοσιογράφος απάντησε λέγοντας πως η ίδια έχει επιλέξει να απασχολεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μόνο μέσα από τη δουλειά της και δεν αποκαλύπτει τίποτα για τα προσωπικά της.

Μάλιστα, ο Νίκος Γεωργίαδης ανέφερε πως σύμφωνα με πληροφορίες που έχει, υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή της, αλλά δεν επιθυμεί να μαθευτεί, μιας και η παρουσιάστρια επιθυμεί για κρατά την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Να σημειώσουμε πως, η Ναταλία Γερμανού διανύει μια πολύ καλή περίοδο στα επαγγελματικά της και η ανακοίνωση του ALPHA το αποδεικνύει.

Για πρώην σχέση της η Ναταλία Γερμανού είχε μιλήσει στην εκπομπή της

Η Ναταλία Γερμανού δε δίστασε στιγμή και με το που ξεκίνησε η σημερινή της εκπομπή, ευχήθηκε on air στον πρώην σύντροφό της Θάνο Καλλίρη για τη γιορτή του! «Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση»!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, Θάνο Καλλίρη, ο οποίος σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να πάρει θέση και για μία κόντρα που ξέσπασε με την εκπομπή «Ευτυχείτε»!

Έτσι με το που ξεκίνησε η εκπομπή του είπε χρόνια πολλά και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Ήταν ένας κούκλος και τον ερωτεύθηκα πάρα πολύ εγώ και τον κυνηγούσα με λύσσα. Ήταν η μοναδική περίπτωση της ζωής μου που έκανα εγώ την πρώτη κίνηση».