Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Ο Χάρης Ρώμας μιλάει για την σχέση του - «Έχω αγαπήσει βαθιά...»

Αποκαλύπτει τα πάντα για την προσωπική του ζωή

Ο Χάρης Ρώμας μιλάει για την σχέση του - «Έχω αγαπήσει βαθιά...»
News 25.02.2020 09:44
Από Youweekly Team

«Έχω αγαπήσει βαθιά, είμαι εδώ και αρκετά χρόνια σε μια σχέση βαθιάς αγάπης» Ο Χάρης Ρώμας μιλάει "ανοιχτά" για την προσωπική του ζωή και αποκαλύπτει τα πάντα για την σχέση του.

Καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω, και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη καρδιάς, στην οποία και δεν δίστασε να μιλήσει για τα όσα δεν ξέραμε για εκείνον μέχρι στιγμής.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Αγάπησα βαθιά. Είμαι εδώ και αρκετά χρόνια σε μια σχέση βαθιάς αγάπης. Δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα που να μην εμπεριέχεται το άλλο πρόσωπο. Παντρεύτηκα σε νεανική ηλικία. Ήμουν παντρεμένος δύο χρόνια σχεδόν. Έγινε ινκόγκνιτο, γιατί είχα απόσταση με τους γονείς μου. Ήταν έρωτας βεβαίως. Τώρα είναι παντρεμένη με τρία παιδιά. Επειδή εγώ έφυγα από αυτόν τον γάμο, θα το πω τώρα μετά από τόσα χρόνια… Υπήρξε μεγάλη δυσαρέσκεια από την άλλη πλευρά. Δε μου μίλαγε, ενώ προσπαθούσα να μιλήσουμε για πολλά χρόνια.

Όταν ξανασυναντηθήκαμε έγινε τυχαία. Κάποιο παιδάκι μου τράβαγε το παντελόνι στον δρόμο και έλεγε “μαμά μαμά η Κατακουζήνα”. Οπότε γυρίζοντας βλέπω το πρόσωπο αυτό με άλλο ένα μωρό στην αγκαλιά, το παιδάκι αυτό και ένα παιδί στο χέρι. Τότε ποια είχαν περάσει αρκετά χρόνια και μου λέει “και να θέλω να ξεχάσω τα παιδιά μου είναι φαν”. Ήταν πολύ συγκινητικό».

Μιας και μιλάμε για τον ηθοποιό, εσείς ξέρετε γιατί το Κωνσταντίνου και Ελένης σταμάτησε ποιο γρήγορα από την ώρα του; Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος.

Ωστόσο πριν από αυτή τη συνέντευξη και τα λόγια για την σχέση του, ο Χάρης Ρώμας είχε ξαναμιλήσει στο παρελθόν

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως είναι σε σχέση που περνάει πολύ συντροφικά.

Ο ηθοποιός διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή του, αφού εκτός των προσωπικών του, έρχεται και πάλι στην τηλεόραση το «Καφέ της Χαράς».

ο Χάρης Ρώμας, σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη, μίλησε για όλα.

«Η περίοδος που δεν ήμουν ερωτευμένος στη ζωή μου, δεν ήταν μεγάλη. Πάντα με θυμάμαι ερωτευμένο! Δεν γίνεται αλλιώς για μένα. Πέρασα τη φάση των περιστασιακών συνευρέσεων, αλλά ανέκαθεν ήμουν άνθρωπος που ανήκε κάπου. Είχα σχέσεις. Έκανα κι ένα γάμο δυόμιση-τριών ετών.

Από εκεί κι έπειτα πάντα ήμουν σε σχέσεις, τριών, τεσσάρων και πέντε χρόνων. Σήμερα έχω σχέση εδώ και εννέα χρόνια και είμαι πολύ ευτυχισμένος! Μου αρέσει να είμαι με έναν άνθρωπο και να ζω συντροφικά. Να κάνω τις απαραίτητες υπερβάσεις, αλλά να βλέπω να γίνονται εξίσου από την άλλη πλευρά, γιατί μόνο έτσι έρχεται η ισορροπία: Με το να υπάρχει συμβιβασμός.

Ο συμβιβασμός δεν είναι κάτι κακό. Ουσιαστικά δίνει στον άλλον λίγο χώρο μέσα σου. Σαν την αγάπη. Παραμερίζεις τον εγωισμό σου για να μπει το “σ’ αγαπώ”. Σπουδαίο πράγμα. Έτσι, λοιπόν, είμαι σε μία σχέση που ζω πολύ όμορφα, συντροφικά – κοντολογίς, είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και δεν μου λείπει τίποτα. Παρακαλώ, μην με ματιάστε!», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καφέ της Χαράς: Νέα δεδομένα για την σειρά! Μένει ή φεύγει από τον ΑΝΤ1;

Share