Στα «πράσα» πρώην ηθοποιός του Τατουάζ - Γύρισε στις κάμερες και ήταν η Δανάη Παππά

Δεν σταματούσε να φιλάει τον σύντροφό της

Στα «πράσα» πρώην ηθοποιός του Τατουάζ - Γύρισε στις κάμερες και ήταν η Δανάη Παππά

Πιάσαμε στα «πράσα» πρώην ηθοποιό του Τατουάζ και μείναμε κι εμείς όταν γύρισε στις κάμερες και ήταν η Δανάη Παππά! Η ίδια, δεν σταμάτησε λεπτό να φιλάει τον σύντροφό της και τους τσακώσαμε στις πιο καυτές φωτογραφίες με διαφορά.

Η ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από την σειρά του Alpha, ήταν full in love και δεν το κρύβει! Άλλωστε έκανε δημόσια έξοδο με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη σε νυχτερινό κέντρο. Ντυμένη με άψογο στιλ, οι φωτογράφοι δεν τράβηξαν λεπτό τις κάμερες από πάνω της.

Έχει άλλωστε τρομερή αίσθηση της μόδας και όλα τα looks της το αποδεικνύουν (Δείτε εδώ ένα συγκλονιστικό με ρούχα που έχουμε όλες). Λάμπρος και Δανάη ήταν σε τρελά κέφια και αποχώρησαν από το Έναστρον τις πρώτες πρωινές ώρες. Ιδού και οι φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Δανάη Παππά σύντροφος
Δανάη Παππά Τατουάζ σύντροφος
Δανάη Παππά Τατουάζ
Δανάη Παππά Λάμπρος Λάζαρης

Η πρώην ηθοποιός του Τατουάζ Δανάη Παππά σε νέο σπίτι με τον σύντροφό της

Σε νέο σπίτι με τον σύντροφό της η Δανάη Παππά! Η πρώην ηθοποιός του "Τατουάζ" ξεκινάει καινούργια ζωή κι έχουμε όλες τις πληροφορίες!

Διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και δεν το κρύβει αφού έχει ξεκινήσει να μην την ενδιαφέρει να φανεί μπροστά στις κάμερες με τον αγαπημένο της, Λάμπρο Λάζαρη!

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα τους είχε απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr σε νυχτερινή τους έξοδο και φαίνονταν πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Ωστόσο, να σας αποκαλύψουμε αποκλειστικά πως το ζευγάρι πλέον μένει μαζί! Όπως μας έχουν μεταφέρει πηγές μας έχουν ξεκινήσει μια καινούργια ζωή μια καινούργια αρχή σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στα βόρεια προάστια!

Άντε... με το καλό!