Ο γιατρός του Κώστα Βουτσά αποκαλύπτει - "Προσπάθησε πολύ"

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τις τελευταίες ώρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο γιατρός του Κώστα Βουτσά αποκαλύπτει -

"Προσπάθησε πολύ. Μας εξέπληξε. Ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός έδωσε με μεγάλο κουράγιο αυτήν τη μάχη και μας άφησε κατάπληκτους". Ο γιατρός του Κώστα Βουτσά αποκαλύπτει τα πάντα για τις τελευταίες μέρες και ώρες του μεγάλου ηθοποιού στο νοσοκομείο.

Ο αναπληρωτής καθηγητής ΜΕΘ Αττικόν Ηρακλής Τσαγκάρης, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, τόνισε πως ο Κώστας Βουτσάς πάλεψε σκληρά, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Όλο το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό που είχε τη φροντίδα του από τις 7 Φεβρουαρίου που εισήχθη στη ΜΕΘ έμεινε κατάπληκτο από την προσπάθεια του Κώστας Βουτσά, από τη γενναιότητά του και από το σθένος του σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον ίδιο. Πραγματικά προσπάθησε πάρα πολύ μαζί με όλους εμάς βέβαια, για να αναστρέψει μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

Υπήρχαν σύνθετα οργανικά προβλήματα που σε συνδυασμό με την μεγάλη ηλικία έκανα το πρόβλημα εξαιρετικά δυσεπίλυτο. Ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός έδωσε με μεγάλο κουράγιο αυτήν τη μάχη και μας άφησε κατάπληκτους.

Είχαμε περιοδική επικοινωνία με τον Κώστα. Εξέφραζε με πολύ έντονο τρόπο τις αισθηματικές του αντιδράσεις πάντα με μεγάλη ευγένεια και προς τη θετική κατεύθυνση και πολλές φορές ήταν αυτός που ενθάρρυνε εμάς και όχι εμείς που ενθαρρύναμε αυτόν». Δείτε επίσης την σπαρακτική ανάρτηση της γυναίκας του, λίγες ώρες μετά τα δυσάρεστα, που συγκίνησε τα social media.

Πριν την αποκάλυψη του γιατρού για τον Κώστα Βουτσά, έγινε γνωστό και το τι θα κληρονομήσει ο γιος του Φοίβος

Σε θλίψη έχει βυθιστεί όλος ο καλλιτεχνικός χώρος και όχι μόνο με την είδηση πως πέθανε ο Κώστας Βουτσάς. Τι θα κληρονομήσει ο γιος του Φοίβος ωστόσο και τι η γυναίκα του;

Ο ίδιος όπως είχε τονίσει ο μικρός ήταν το πιο γλυκό δώρο από την Αλίκη Κατσαβού, χαρίζοντας στον ίδιο 20 χρόνια και στιγμές ευτυχίας στην ζωή του.

Σύμφωνα με το περιοδικό "ΧΑΙ" στο οποίο μίλησε κοντινός του άνθρωπος από το περιβάλλον του, ανέφερε χαρακτηριστικά, «Ο Κώστας ήθελε να του προσφέρει το συγκεκριμένο σπίτι καθώς μέσα σε αυτό περικλείονται όλες οι πρώτες στιγμές που έζησαν μαζί μπαμπάς και γιος και οι οποίες θα ακολουθούν τον Βουτσά για πάντα».

Ενώ όπως τόνισε στην Αλίκη Κατσαβού άφησε τη σύνταξή του, μιας και όλα τα υπόλοιπα έχουν πάει στα παιδιά του. Δείτε επίσης εδώ τα πρώτα λόγια της Κατσαβού για τον χαμό του Βουτσά, που θα σας λυγίσουν. Η ίδια ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αγαπημένος της δεν είναι πια στην ζωή.