Ανδρέας Μικρούτσικος: Ραγίζει καρδιές το "αντίο" του στον Κώστα Βουτσά

Τι έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανδρέας Μικρούτσικος: Ραγίζει καρδιές το

Ράγισε καρδιές το αντίο του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Κώστα Βουτσά. Ο ηθοποιός έφυγε σήμερα από την ζωή και σκόρπισε την θλίψη στην οικογένεια του, στους αγαπημένους του ανθρώπους αλλά και στους θαυμαστές του που τον αγαπούσαν τόσα χρόνια.

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών από λοίμωξη του αναπνευστικού τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από μάχη που έδινε για 19 ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Αρκετοί άνθρωπο διάσημοι και μη θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν στα social media ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: “ Ο χάρος δεν έχει χιούμορ. Πηρέ ένα μονάκριβο άνθρωπο μας. Γεια σου Κώστα μου.”, αποχαιρετώντας έτσι τον σπουδαίο κωμικό ηθοποιό.Μιας και μιλάμε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο δείτε και ποιος τον φροντίζει μετά το πρόβλημα υγείας του

Δείτε την ανάρτηση του:

Ο χαρος δεν εχει χιουμορ.Πηρε ενα μονακριβο ανθρωπο μας.Γεια σου Κωστα μου.

Posted by Adreas Mikrutsikos on Wednesday, February 26, 2020

Μετά την ανάρτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου δείτε και την Μάρθα Καραγιάννη που σπάραξε για τον Κώστα Βουτσά

Σπάραξε η Μάρθα Καραγιάννη στο αντίο της στον Κώστα Βουτσά, λέγοντας πως "θα τον αγαπάει για πάντα". Οι δυο ηθοποιοί ήταν φίλοι επί πολλά χρόνια, ενώ είχαν πρωταγωνιστήσει και σε μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες.

Οι δυο ηθοποιοί είχαν μια πολύ στενή φιλία και έπαιξαν σε μεγάλες ελληνικές επιτυχίες μαζί για πολλά χρόνια.

Η ίδια μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, αποχαιρέτισε τον αγαπημένο της "Κωστάκη" και συγκλόνισε με τα λόγια της. «Λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να είμαι κοντά του να τον χαιρετίσω για τελευταία φορά. Στο καλό Κωστάκη, θα τον αγαπώ πάντα. Θα μου λείπει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μιας και μιλάμε για τον Κώστα Βουτσά δείτε και τις πληροφορίες για το που και πότε θα γίνει η κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού που έφυγε σήμερα από την ζωή.