Η Ίλντα Κρόνι του GNTM δεν είναι σίγουρη ότι χώρισε - Οι δηλώσεις της ήταν μπερδεμένες!

Τελικά χώρισε ή όχι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ίλντα Κρόνι του GNTM δεν είναι σίγουρη ότι χώρισε - Οι δηλώσεις της ήταν μπερδεμένες!

Μπερδεμένες θα χαρακτηρίζαμε τις δηλώσεις της πρώην παίκτριας του GNTM 2 καθώς η Ίλντα Κρόνι, είπε πως χώρισε αλλά δεν είναι και σίγουρη! Δείτε τα όσα είπε το μοντέλο.

Έχει συμβεί και στους καλύτερους! Η Ίλντα Κρόνι, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM, αποκάλυψε στις κάμερες ότι χώρισε, αλλά όπως είπε στη συνέχεια δεν είναι σίγουρη! Διαβάστε όσα είπε στις κάμερες της εκπομπής "Happy Day".

Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε την Τετάρτη (26/2) - μαζί με άλλες παίκτριες του ριάλιτι μοντέλων - στα γενέθλια της ελευθερίας Καρναβά η οποία έγινε 21 ετών. Εκεί η πρώην παίκτρια του GNTM, μίλησε στις κάμερες για τον χωρισμό της από τον σύντροφό της!

Να πούμε ότι η Ίλντα Κρόνι ήταν μαζί με τον Ινδό σταρ του Bollywood, Ashir Kapoor! Το μοντέλο μίλησε στις κάμερες και αποκάλυψε ότι χώρισε, ωστόσο όπως είπε δεν ξέρει αν είναι οριστικό.

"Μπορεί και να ισχύει ότι χώρισα. Δεν είμαι σίγουρη. Είναι κάτι προσωπικό. Υπάρχουν κάποια πράγματα, αλλά δεν ισχύει ακόμη ο τελικός χωρισμός" είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων, που μας άφησε όλους άφωνους με την τεράστια αλλαγή που έκανε μετά το τέλος του GNTM! Δείτε τι έκανε.

Τι είχε πει λίγους μήνες πριν τον χωρισμό για τον Ινδό της σύντροφο, η ίλντα Κρόνι του GNTM; - Οι δηλώσεις της στις κάμερες

Λίγους μήνες πριν η ίλντα Κρόνι είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής "Φωλιά των Κου Κου" για την σχέση της με τον Ινδό σταρ του Bollywood! Τι είχε πει τότε το νεαρό μοντέλο;

Ειδικότερα η ίλντα είχε πει μεταξύ άλλων ότι "ο Αζίς δεν έχει γνωρίσει του δικούς μου γιατί δεν έχει έρθει Ελλάδα". Ακόμα είχε προσθέσει ότι του αρέσει πολύ όταν μαγειρεύει και πως έχει παράπονο όταν δεν το κάνει! Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τα όσα είπε: