Ίλντα Κρόνι: Τελείωσε το GNTM και έγινε άλλος άνθρωπος! Οι φωτογραφίες που «μαρτυρούν» την τεράστια αλλαγή!

Θα την αναγνωρίζατε;

Ίλντα Κρόνι: Τελείωσε το GNTM και έγινε άλλος άνθρωπος! Οι φωτογραφίες που «μαρτυρούν» την τεράστια αλλαγή!

Το GNTM τελείωσε και η Ίλντα Κρόνι με φωτογραφίες που δημοσιεύει μας δείχνει ότι έγινε άλλος άνθρωπος και οι εικόνες «μαρτυρούν» την τεράστια αλλαγή της!

Η ίδια έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι μόδας του Star και συνεχίζει να ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του modeling, κάνοντας σταθερά βήματα και σημαντικές συνεργασίες.

Η Ίλντα είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές για την ζωή της, τόσο την προσωπική, όσο και την επαγγελματική.

Έτσι κι αυτήν την φορά αποκάλυψε πώς έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση μετά το τέλος του GNTM και συγκεκριμένα, δημοσίευσε τρεις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, στις οποίες πόζαρε φορώντας ένα «καυτό» body, παρουσιάζοντας με ενθουσιασμό το νέο της hairlook!

Η Ίλντα φαίνεται πως αποχωρίστηκε την πλούσια και μακριά χαίτη της, υιοθετώντας την τάση του καρέ, που ομολογουμένως της ταιριάζει απόλυτα. Ωστόσο διατήρησε το χρώμα των μαλλιών της και καλά έκανε γιατί αυτό της ταιριάζει!

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Δείτε επίσης την Ίλντα να γίνεται έξαλλη με τη Μαρία! Η ατάκα που την έφερε στα όρια της!

GNTM - Ίλντα: «Με το που αποχώρησα από το παιχνίδι πήγα...»

Η Ίλντα από το GNTM μίλησε στην «Φωλιά των Κου Κου» για την αποχώρηση της και το που πήγε όταν έφυγε από το παιχνίδι.

Η παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων μίλησε για πρώτη φορά για τον Ινδό σύντροφο της που είναι σταρ του Μπόλιγουντ.

«Με το που αποχώρησα από το GNTM πήγα στην Ινδία. Ισχύει ότι ο σύντροφός μου είναι σταρ του Bollywood. Είμαστε μαζί περίπου 2.5 χρόνια. Δούλευα στην Ινδία και μας χώρισε το GNTM. Με παρακολουθούσε, αλλά δεν καταλάβαινε και πολλά. Μιλάμε στα αγγλικά.

Προς το παρόν θέλω να δοκιμάσω στην Ελλάδα, αλλά δε θέλω να διακόψω στο εξωτερικό. Του συντρόφου μου του άρεσε πάρα πολύ η πορεία μου και η εξέλιξή μου στο GNTM. Περίμενε πως θα πάω τελικό αλλά χάρηκε πάρα πολύ» είπε το μοντέλο.

Δείτε επίσης γιατί η Σουζάνα έκανε αγωγή στον χορογράφο του GNTM

TAGS