Ίλντα GNTM: H αποκάλυψη για την σχέση της με τον Ινδό ηθοποιό και η επιθυμία να τον φέρει στην Ελλάδα

«Συνέχεια μας σταματούσαν στον δρόμο για φωτογραφίες»

Ίλντα GNTM: H αποκάλυψη για την σχέση της με τον Ινδό ηθοποιό και η επιθυμία να τον φέρει στην Ελλάδα

Η Ίλντα από το GNTM έκανε άγνωστες αποκαλύψεις για την σχέση της με τον Ινδό ηθοποιό αλλά και εξέφρασε την επιθυμία της να τον φέρει στην Ελλάδα.

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή Happy Day και δεν δίστασε να μιλήσει με λεπτομέρειες για τον σύντροφο της.

«Ζω και δουλεύω εδώ και δύο χρόνια στην Ινδία. Εκεί γνώρισα τον σύντροφό μου. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος, δεν είναι σαν τους κλασσικούς ηθοποιούς που είναι κάπως και το παίζουν.

Είναι ηθοποιός, κάνει σήριαλ και έργα. Δεν έχουμε ακόμη συζητήσει κάτι για γάμο. Είναι πολύ δύσκολο. Οι γάμοι εκεί είναι καταπληκτικοί. Κρατάνε 6 μέρες.

Στην αρχή της σχέσης μας ήταν πολύ περίεργο. Συνέχεια μας σταματούσαν στον δρόμο για φωτογραφίες. Τώρα του λέω πρέπει να σε φέρω εσένα εδώ πέρα να νιώσεις πώς ένιωθα εγώ εκεί πέρα», είπε μεταξύ άλλων.

Εντωμεταξύ δείτε την σοκαριστική καταγγελία παίκτριας για όσα έπαθε μέσα στο παιχνίδι

GNTM: Το «άδειασμα» στην Μαρία στο Instagram και η αποκάλυψη! «Έχω φάει πολύ κράξιμο...»

Απίστευτο «άδειασμα» έκανε μια follower στην Μαρία από το GNTM για τα κιλά της και εκείνη έκανε αποκάλυψη πως έχει «φάει πολύ κράξιμο» γι'αυτά.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες στα social media και στην τελευταία της ανάρτηση δήλωσε πως είναι 47 κιλά και είναι υπερήφανη γι'αυτό.

Ωστόσο το γεγονός αυτό δεν άρεσε σε μια follower της που αντέδρασε έντονα: «Άσε μας, ρε Μαρία που είσαι περήφανη που είσαι 47 κιλά.. Τέτοιες βλακείες γράφετε και τα βλέπουν κάτι κοριτσάκια που σας θαυμάζουν και αρχίζουν τα υστερικά..».

Από την πλευρά του το μοντέλο απάντησε:

«Θα ήθελα να πω πως έχω φάει πολύ κράξιμο μόνο και μόνο για το ότι είμαι πολύ λεπτή, δεν έχω κάποιο διατροφικό πρόβλημα απλά έτσι είναι ο οργανισμός μου και όσο και να τρώω δεν παχαίνω ...ποτέ δεν θα υποστήριζα τις δίαιτες ή όλα αυτά που κάνουν τα κορίτσια για να αδυνατίσουν...προσπαθώ να παχύνω εδώ και χρονιά...ΑΓΑΠΑΩ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ».

GNTM Μαρία

GNTM τελικός

GNTM αγρότισσα