Άφωνη η Ελένη με την αλλαγή που έκανε η Αργυρώ - Μοιάζει 10 χρόνια νεότερη

Αλαβάστρινο το πρόσωπό της

Άφωνη η Ελένη με την αλλαγή που έκανε η Αργυρώ - Μοιάζει 10 χρόνια νεότερη

Άφωνη έμεινε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη με την αλλαγή που έκανε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Μοιάζει 10 χρόνια νεότερη και δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή της on air.

Η αγαπημένη μαγείρισσα, βρέθηκε στην εκπομπή του Alpha tv ώστε να δώσει μια συνταγή για την Καθαρά Δευτέρα που έρχεται. Εκεί λοιπόν που η ίδια μαγείρευε αχνιστά μύδια, η Ελένη Μενεγάκη κοντοστάθηκε και ακολούθησε ένας σπαρταριστός διάλογος.

Η παρουσιάστρια μόλις την είδε, είπε: «Τόση ώρα κοιτάω τις λαγάνες και δεν κοιτάω εσένα… Καλά μου φαίνεσαι πιο ξεκούραστη από ποτέ! Ομορφιές τρελές! Φτου, φτου! Έχεις ξεκουραστεί; Είναι λες και έχεις κοιμηθεί ένα τριήμερο, όλη μέρα και όλη νύχτα… είναι σα να έχεις αλλάξει μέικ απ… Κρέμες και μάσκες βάζουμε, αλλά σαν τον ύπνο δεν υπάρχει κι αν δεν τρώμε και σωστά… δεν γίνεται τίποτα»! Δείτε την αλλαγή στην εμφάνισή της:

 Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αλλαγή στο πρόσωπο

Και μιας που μιλήσαμε για την συνταγή, την έχουμε και εμείς εδώ - Μύδια σαγανάκι με μουστάρδα και λεμόνι - "Εγκεφαλικό" με την συνταγή της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Όταν είχαμε μείνει και εμείς άφωνοι με την αλλαγή της Αργυρώς πριν πάει στην Ελένη - Πως μοιάζει με μαγιό

Η μαγείρισσα της καρδιάς μας, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με μαγιό στην παραλία! Το πραγματικό της κορμί σε σπάνιο ντοκουμέντο!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την «τσάκωσε», μαζί με την Σάσα Σταμάτη σε γνωστή παραλία στο Πόρτο Χέλι! Οι δυο τους απόλαυσαν τον καυτό ήλιο και τη θάλασσα σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις!

Και οι δυο επέλεξαν μαγιό σε μαύρη απόχρωση, η Αργυρώ φόρεσε μπικίνι ενώ η Σάσα Σταμάτη ολόσωμο! Όπως θα δείτε, η Αργυρώ φανερά ακομπλεξάριστη δεν μασάει και αγαπά τον εαυτό της, όπως πραγματικά είναι! Μπράβο της! Δείτε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες:

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Με μαγιό στην παραλία σε σπάνιο ντοκουμέντο! Το πραγματικό της κορμί...Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Με μαγιό στην παραλία σε σπάνιο ντοκουμέντο! Το πραγματικό της κορμί...