Καφέ της Χαράς: Τι συμβαίνει με την δασκάλα και την είσοδο της στην σειρά του ΑΝΤ1;

Η αποκάλυψη στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καφέ της Χαράς: Τι συμβαίνει με την δασκάλα και την είσοδο της στην σειρά του ΑΝΤ1;

Όπως έχει γίνει γνωστό και έκανε το γύρω του διαδικτύου, στο «Καφέ της Χαράς» θα έμπαινε ένα αγαπημένο πρόσωπο από τα παλιά. Αυτό της δασκάλας. Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν θα γίνει σύντομα. Τι συμβαίνει με την είσοδο της στην σειρά του ΑΝΤ1;

Η Σοφία Μουτίδου, βρέθηκε καλεσμένη σήμερα, στο Πρωινό και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ρόλο της. Μάλιστα, σχολίασε και τα δημοσιεύματα που την θέλουν να μπαίνει στα επόμενα επεισόδια.

«Το μαθαίνω από τρίτους ότι ξεκινάω στο “Καφέ της Χαράς”, δεν με έχει πάρει η παραγωγή ακόμα. Δεν το ξέρω ακόμα επίσημα. Μίλησα με τον Χάρη στην αρχή της προηγούμενης χρονιάς, έχει ενάμιση χρόνο να μιλήσω. Μου είχε πει “Θα μπεις στον δεύτερο κύκλο”. Δεν είναι αυτός ο κύκλος που θα μπω. Αυτό ξέρω εγώ, θα μπω στην επόμενη σεζόν, όχι σε αυτή. Δεν πήρα τον Χάρη να τον ρωτήσω. Η δασκάλα θα μπει, είναι γεγονός. Δεν είναι για φέτος προγραμματισμένο. Θα μπω αλλά πότε δεν ξέρουμε», είπε η Σοφία Μουτίδου.

Να σημειώσουμε πως ραγδαίες εξελίξεις στο Καφέ της Χαράς, όπου η Αρετή κάνει ακραίες πράξεις για τον Μάνο.Την διεκδικεί ο Διονυσάκης; Έχουμε απαντήσεις σε συνέντευξη - βόμβα! Η Μαριαλένα Ροζάκη μιλάει για όλα όσα θα συμβούν στην σειρά του ΑΝΤ1 και προκαλεί εντυπώσεις.

Τι συμβαίνει με το Καφέ της Χαράς του ΑΝΤ1 και την φήμη που προκάλεσε «πανικό» στους θαυμαστές;

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1 με το Καφέ της Χαράς, αλλά ξεκαθαρίζουμε ότι δεν ισχύει η φήμη που προκάλεσε «πανικό» στους θαυμαστές! Το ρεπορτάζ - φωτιά στο Vanda's blog του Youweekly.gr, με λεπτομέρειες για την σειρά που αγαπήσαμε.

Είναι γεγονός πως το τηλεοπτικό κοινό και όχι μόνο, περίμενε με αγωνία την επιστροφή του Καφέ της Χαράς στο κανάλι του Αμαρουσίου. Ωστόσο, αν και τα πρώτα επεισόδιο χτύπησαν πάνω από 38% στο δυναμικό κοινό, μόλις μπήκε απέναντι το Master Chef, άρχισαν τα όργανα.

Η πτώση στα νούμερα ήταν τόσο μεγάλη (δείτε εδώ τα ποσοστά) που ξεκίνησαν οι σκέψεις αλλά και οι φήμες για αλλαγή! Σύμφωνα με τα όσα ξεκίνησαν να ακούγονται εδώ και μια εβδομάδα, το Καφέ της Χαράς υπήρχε σκέψη να αλλάξει μέρα, αλλά όχι ώρα, ώστε να αποκτήσει πολύ την γνωστή του δυναμική στους πίνακες τηλεθέασης και όχι μόνο.

Η αλήθεια για την φήμη σχετικά με το Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1 που προκάλεσε «πανικό» στους θαυμαστές

Αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν ότι τα όσα ακούγονται δεν ισχύουν για κανένα λόγο. Το κανάλι είναι πολύ ευχαριστημένο με την πορεία της σειράς και δεν σχεδιάζει καμία μα καμία αλλαγή ούτε στην ώρα, ούτε στην μέρα. Άλλωστε, είναι από τις λίγες που έχουν πάρει ήδη το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν αφού πρόκειται για ένα πρόγραμμα που δίνει μεταξύ άλλων, αίγλη στο κανάλι. Αυτά από εμένα, για να μην μπερδεύεστε με τα όσα ακούγονται. Για ό,τι νεότερο, θα επανέλθω!